Skip to content

Asiantuntijayhteistyö potilaan syövän hoidossa

Docrates tekee tiivistä yhteistyötä syövän hoitoon erikoistuneiden toimijoiden kanssa. Lääkäreillä on mahdollisuus konsultoida tai lähettää potilas syövänhoidon erikoisalan asiantuntijallemme parhaan mahdollisen hoitotuloksen saavuttamiseksi.

 

Toimimme Helsingissä sijaitsevassa, Pohjois-Euroopan laajimmassa yksityisessä syöpäsairaalassa. Tarjoamme eri syöpäsairauksien uusimmat, tutkimuksiin perustuvat hoitomuodot sekä diagnostiikan ja seurantapalvelut viiveettä ja yksilöllisesti.  

Lähettäville lääkäreille

Haluatko lähettää potilaan Docrateelle?

Voit opastaa potilasta ottamaan yhteyttä ajanvaraukseemme.  Suosittelemme potilaalle vastaanottoa juuri hänen tautityyppiinsä erikoistuneelle onkologille ja tarvittaessa esimerkiksi second opinion -lausuntoa.

Ajanvarauksessamme puhelimeen vastaavat kokeneet sairaanhoitajamme, jotka antavat tietoa tutkimuksista ja hoidoista sekä varaavat ajan potilaan yksilölliseen tilanteeseen sopivimmalle erikoislääkärille. Tarvittaessa kokeneet syöpätautien asiantuntijamme voivat myös konsultoida lääkäriltä lääkärille.   

Lisätietoja: puh. 010 773 2000

Ajanvaraus ja potilaan digitaalinen palveluohjaus

Yhteistyö ja palvelusopimukset

Palvelemme yksityistä ja julkista sairaanhoitoa sekä lääke- ja diagnostiikkateollisuuden yksiköitä tarjoamalla räätälöityjä ratkaisuja potilaiden diagnostiikka- ja hoitopolkuun tai kliinisiin tutkimuksiin. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä tai hankintasopimuksista, ota yhteyttä Docrateen myynnistä ja kumppanuuksista vastaaviin henkilöihin.

Lisätietoja:

Myynti ja kumppanuudet

Kiinnostaako ura Docrateella?

Docrates Syöpäsairaalassa työskentelee yli 80 syöpätautien diagnostiikan ja syövänhoidon ammattilaista. Joukkoomme kuuluu myös kymmeniä ammatinharjoittajia, joiden erityisosaaminen liittyy syöpätauteihin ja toipumista tukeviin hoitoihin. Haemme jatkuvasti uusia syövän diagnostiikan ja hoidon ammattilaisia joukkoomme.  

Lue enemmän

Docrates Syöpäsairaala laajentaa sairaalaa Helsingissä

31.5.2023 | Docrates Syöpäsairaala on tehnyt investointipäätöksen laajentaa sairaalan tiloja Suomessa, Helsingin Jätkäsaaressa merkittävästi. Reilun 800 neliön kokoisen kiinteistön laajennusosan...

Lue lisää

Docrates Syöpäsairaala rekrytoi – Uusi urasivusto avattu palvelemaan työnhakijoita

4.4.2023 | Suomalaisessa yksityisessä Docrates Syöpäsairaalassa on avoinna useita erilaisia erikoislääkäreiden ja sairaanhoitajien tehtäviä. Docrates on avannut uuden urasivuston helpottamaan...

Docrates Syöpäsairaala on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

21.3.2023 | Docrates Syöpäsairaala on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista nyt jo viidennen kerran peräkkäin, vuodesta 2018 alkaen.

Tutustu sairaalamme johtavaan ylilääkäriin Juha Konoseen

10.1.2021 | Docrates Syöpäsairaalan johtavana ylilääkärinä toimii tammikuussa 2021 aloittanut Juha Kononen. Kononen on aiemmin toiminut Docrateella yksilöllisen syövänhoidon ylilääkärinä....