Ammattilaisille

Docrates Syöpäsairaala tekee aktiivisesti yhteistyötä julkisten sairaaloiden sekä yksityisten terveydenhuollon kumppaneiden kanssa. Toimimme luotettavana ja nopeana kumppanina julkisen terveydenhuollon toimijoille. Yksityisen terveydenhuollon toimijat voivat laajentaa asiakkaidensa palvelupolkuja myös syövänhoitoon erilaisilla yhteistyömuodoilla riippumattomasti toimivan Docrates Syöpäsairaalan kanssa.

Oman henkilökuntamme, huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tar­jota uusimpia syövän hoitomuotoja, joista on tieteellistä näyttöä saatavilla. Lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

Esimerkkejä yhteistyömuodoista julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kanssa

Tyypillisin yhteistyömuoto julkisen terveydenhuollon kanssa on syöpäsairauksien tutkimusten sekä hoitojen toteuttaminen maksusitoumuksella Docrates Syöpäsairaalassa. Esimerkkejä edellä mainituista ovat julkisen sairaalan ostamat PET-TT kuvantamispalvelut sekä ulkoinen ja sisäinen sädehoito Docrates Syöpäsairaalassa.

Yksityisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa voimme luoda potilaslähtöisiä ja viiveettömiä hoitopolkuja syöpäepäilyn tai –diagnoosin saaneille potilaille.

Docrates työpaikkana sinulle?

Docrates tarjoaa potilaslähtöisille, palveluhenkisille ja uusimpien syöpähoitomuotojen soveltamisesta kiinnostuneille lääkäreille ja sairaanhoitajille mielenkiintoisen näköalapaikan yksilölliseen syövänhoitoon, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan kehittymismahdollisuuksineen. Rekrytointisivuille pääset tästä.

 

Lisätietoja ja esimerkkejä löydät oikealla olevasta lisätietopalkista.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16