Ammattilaisille

Docrates Syöpäsairaala tekee aktiivisesti yhteistyötä julkisten sairaaloiden sekä yksityisten terveydenhuollon kumppaneiden kanssa. Toimimme luotettavana ja nopeana kumppanina julkisen terveydenhuollon toimijoille. Yksityisen terveydenhuollon toimijat voivat laajentaa asiakkaidensa palvelupolkuja myös syövänhoitoon erilaisilla yhteistyömuodoilla riippumattomasti toimivan Docrates Syöpäsairaalan kanssa.

Oman henkilökuntamme, huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tar­jota uusimpia syövän hoitomuotoja, joista on tieteellistä näyttöä saatavilla. Lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

Esimerkkejä yhteistyömuodoista julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kanssa

Tyypillisin yhteistyömuoto julkisen terveydenhuollon kanssa on syöpäsairauksien tutkimusten sekä hoitojen toteuttaminen maksusitoumuksella Docrates Syöpäsairaalassa. Esimerkkejä edellä mainituista ovat julkisen sairaalan ostamat PET-TT kuvantamispalvelut sekä ulkoinen ja sisäinen sädehoito Docrates Syöpäsairaalassa.

Yksityisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa voimme luoda potilaslähtöisiä ja viiveettömiä hoitopolkuja syöpäepäilyn tai –diagnoosin saaneille potilaille.

Docrates työpaikkana sinulle?

Docrates tarjoaa potilaslähtöisille, palveluhenkisille ja uusimpien syöpähoitomuotojen soveltamisesta kiinnostuneille lääkäreille ja sairaanhoitajille mielenkiintoisen näköalapaikan yksilölliseen syövänhoitoon, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan kehittymismahdollisuuksineen. Rekrytointisivuille pääset tästä.

 

Lisätietoja ja esimerkkejä löydät oikealla olevasta lisätietopalkista.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 09.07.2020

Uusinta tutkimustietoa syövänhoidon saralta

Docrates Syöpäsairaalan lääkärit kokoontuivat toukokuussa arvostettuun American Society of Clinical Oncology (ASCO) tapahtumaan kuulemaan uusinta tutkimustietoa syövänhoidon saralta. Koronasta johtuen...

Lue lisää
Julkaistu: 22.06.2020

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaaliakin pidempään. Potilaille odottaminen on usein henkisesti raskasta, eikä se...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Tutustu sairaalamme henkilökuntaan: Yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Kononen

Docrates Syöpäsairaalan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosta motivoi, että sairaalan tarkkaan harkitut puitteet ja ympäristö antavat hänelle mahdollisuuden hoitaa potilaat...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Aidosti yksilöllistä syövänhoitoa – Mistä on kyse?

Aidosti yksilöllinen syövänhoito perustuu geeneihin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Docrates Syöpäsairaalassa hoitoa toteutetaan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosen johdolla.

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16