Skip to content

Uudistunut uutiskirje nyt tilattavissa kuluttajille ja ammattilaisille

15.4.2024 Kategoriat: Uutiset
Yritystietoa
Syöpätaudit on nopeasti kehittyvä lääketieteen erikoisala. Docrates julkaisee muutamia kertoja vuodessa viimeisimmät kuulumiset ja uutiset liittyen esimerkiksi syövän hoitoon, diagnostiikkaan ja tutkimukseen. Uutiskirjeestä voi tilata omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti joko kuluttajille tai ammattilaisille suunnatun version.

Uutiskirje kuluttajille ilmestyy suomeksi ja englanniksi

Uutiskirjeen tilaajana kuulet Docrateella käytössä olevista uusimmista syövän hoidon menetelmistä, käynnissä olevista lääketutkimuksistamme sekä uusimmista tuulista diagnostiikan saralta. Tutustut myös Docrateen ammattilaisiin ja heidän erityisaloihinsa.

Ammattilaisille suunnattu uutiskirje kertoo ajankohtaisia puheenaiheista lääkäreille

Syövänhoito on monen eri alan ammattilaisen saumatonta yhteystyötä, jota tehdään syöpäsairaiden parhaaksi. Ammattilaisille suunnatussa uutiskirjeessämme pääset kurkistamaan syöpäsairaalan arkeen tutustumalla Docrateella työskenteleviin eri alojen kokeneisiin ammattilaisiin sekä kuulet ajankohtaisista uutisista syövän hoidossa ja diagnostiikassa. Kokoamme uutiskirjeeseen myös asiantuntijoidemme terveiset maailmalla järjestettävistä syövänhoidon kongresseista ja koulutuksista.

Ammattilaisille suunnattu uutiskirje ilmestyy sekä suomeksi että englanniksi.

Viestintätiimimme etsii myös jatkuvasti uusia aiheita, joista olisi hyvä kirjoittaa uutiskirjeessämme. Voit ehdottaa meille aiheita ja antaa palautetta, viestinta@docrates.com.

Tilaa uutiskirje täällä

Lue uusimpia tiedotteita

Docrates Syöpäsairaala osaksi Mehiläistä

Syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Docrateen toiminnan vahva kehittäminen ja korkealaatuisten...

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Luomihoitajan luomitarkastukseen vaivattomasti

Luomitarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme tarkastaa luomet ja ihon sekä ohjaa tarvittaessa luomenpoistoon. Voit varata ajan ilman lähetettä.

Lupaavia alustavia hoitotuloksia munuaissyövän stereotaktisesta sädehoidosta

Suomessa todetaan vuosittain noin 1 000 uutta munuaissyöpää. Näistä jopa puolet löytyy sattumalta muiden syiden vuoksi tehdyissä vatsan alueen kuvauksissa....

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16