Skip to content

Uutiskirjeen rekisteriseloste

Päivitetty 16.10.2023

1. Rekisterinpitäjä

Docrates Syöpäsairaala, Saukonpaadenranta 2, 00160 Helsinki
puh. 010 773 2000, fax:010 773 2099

2. Tietosuoja-asioiden yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Voit halutessasi olla yhteydessä suoraan Docrates Oy:n tietosuojavastaavaan osoitteeseen docrates.tietosuojavastaava(a)fondia.com.

3. Rekisterin nimi

Docrates Syöpäsairaalan uutiskirjettä koskeva rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Docrates Syöpäsairaala ylläpitää markkinointirekisteriä annettujen suostumusten perusteella; palveluista informoimisen ja markkinoinnin tarkoituksiin

5. Rekisterin tietosisältö ja rekisteröityjen ryhmät

Käsittelemme uutiskirjeen tilausta koskien: Sähköpostiosoite

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Keräämme tietoja uutiskirjerekisteriin ainoastaan sinulta itseltäsi.

7. Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle

Markkinointirekisterin tietojen käsittelyä voidaan ulkoistaa konserniyhtiöille ja/tai ulkopuolisille palveluntarjoajille, joka käsittelee henkilötietoja Docrateen lukuun.

Henkilötietojasi ei käsitellä eikä luovuteta EU-alueen ulkopuolelle.

Docrates Syöpäsairaala käyttää seuraavia ulkopuolisia palveluntarjoajia markkinointitietojen käsittelyyn:
–  Don&Branco Oy, uutiskirjeen tilaus ja markkinointikannan ylläpito

– LianaTech, uutiskirjeen tilaus ja markkinointikannan ylläpito

Docrates Syöpäsairaala käyttää seuraavia tietojärjestelmiä henkilötietojen käsittelyyn:
– Uutiskirjeen muokkaus- ja lähetysjärjestelmä

8. Rekisterin suojauksen periaatteet ja säilytysajat

Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa säilytystiloissa. Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi sekä tietojen käytön valvomiseksi. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on rajattu tietyille henkilöille heidän tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Kaikkia rekisterin tietoja käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Henkilötietoja käsitellään, kunnes rekisteröity peruuttaa suostumuksensa.

9. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamansa suostumus käsittelyyn. Uutiskirjeen voi peruuttaa jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvästä linkistä.
Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle.

 

Lue uusimpia tiedotteita

Docrates aloittaa uudentyyppisen alfasäteilyhoidon ensimmäisenä Pohjoismaissa

Docrates Syöpäsairaala aloittaa uuden kokeellisen alfasäteilyhoidon levinnyttä eturauhassyöpää sairastaville potilaille ensimmäisenä Pohjoismaissa. Alfasäteilyhoitoa voidaan antaa itsenäisenä hoitomuotona tai yhdistää se...

Lue lisää

Docrates Syöpäsairaala osaksi Mehiläistä

Syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Docrateen toiminnan vahva kehittäminen ja korkealaatuisten...

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Luomihoitajan luomitarkastukseen vaivattomasti

Luomitarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme tarkastaa luomet ja ihon sekä ohjaa tarvittaessa luomenpoistoon. Voit varata ajan ilman lähetettä.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16