Skip to content

Tietoa meistä – Docrates yrityksenä

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoihin sekä seurantaan erikoistunut yksityinen huippuyksikkö Helsingissä.

Sairaala aloitti toimintansa vuonna 2007 Eiran sairaalassa. Vuonna 2009 valmistui moderniin syövän hoitoon suunniteltu syöpäpotilaiden kokonaisvaltaiseen palvelemiseen keskittynyt sairaala Jätkäsaareen keskustan välittömään läheisyyteen. Tutustu lisää sairaalan historiaan.

Oma hoitotiimi, uusimmat hoidot ja syövänhoidon ammattilaiset

Docrateella syöpään sairastunut saa saman katon alta yksilöllistä palvelua koko hoito- ja seurantajakson ajan. Olemme valjastaneet potilaan parhaaksi korkealaatuisen teknologiamme sekä syövänhoidon ammattilaistemme tinkimättömän ammattitaidon – kera aidon välittämisen. Meillä jokainen potilas saa oman hoitotiimin, omalääkärin ja omahoitajan, jotka ovat potilaiden ja heidän omaistensa tukena ja helposti tavoitettavissa. Lue lisää tutkimuksista ja hoidoista. 

Suomalainen sairaala, jonne tulee potilaita ympäri maailmaa

Docrates on kokonaan suomalaisomistuksessa oleva yksityissairaala, jolle on myönnetty Avainlippu-tunnus Suomalaisen Työn Liitosta. Tunnus myönnetään Suomessa tuotetulle ja työllistävälle palvelulle.

Suurin omistaja on Aava Terveyspalvelut Oy, jonka lisäksi omistajiin kuuluu perustaja- ja pienosakkaita sekä joukko suomalaisia perheyrityksiä.

Potilaista joka neljäs hakeutuu hoitoihin ulkomailta: potilaamme ovat tulleet jo yli 60 eri maasta, mikä tekee Docrateesta erittäin merkittävän terveydenhoitopalveluiden viejän. Docrates on Pohjoismaiden ainoa yksityinen syöpäsairaala.

Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 27,8 miljoonaa euroa ja potilaskäyntejä kirjasimme lähes 19 000. Tutustu yhtiön taloudelliseen katsaukseen.

Syöpäsairaalassa työskentelee yli 85 syöpätautien diagnostiikan ja syövänhoidon ammattilaista. Joukkoomme kuuluu myös lähes 30 ammatinharjoittajaa, joiden erityisosaaminen liittyy syöpätauteihin ja tukipalveluihin. Olemme yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.

Docrateen toimitusjohtajana toimii Ilpo Tolonen ja kliinisestä toiminnasta vastaa johtava ylilääkäri Juha Kononen. Tutustu yrityksemme johtoon ja hallitukseen.

Syöpäsairaala täydentää julkisen terveydenhuollon palveluja

Hoidamme potilaita myös kuntien ja esimerkiksi työnantajayritysten maksusitoumuksilla. Useat vapaaehtoiset sairauskuluvakuutukset ja myös useat vakuutukset mukaan lukien kansainväliset vakuutukset korvaavat hoidon Docrateella. EU:n potilasdirektiivin nojalla toisesta EU-maasta tuleva potilas voi saada hoidon osittain tai kokonaan korvattua kotimaassaan.

Panostamme kliiniseen tutkimukseen ja yhteistyöhön tuotekehitystä tekevien lääkeyhtiöiden ja laitetoimittajien kanssa. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston avulla tarjoamme potilaille aina uusimmat syövän hoitomuodot ja huippuosaaminen sekä mahdollisuuksien mukaan kokeellisia hoitoja.

Sairaalassa on vuodeosasto ja laboratoriopalvelut. Hoidamme potilaita kokonaisvaltaisesti tarjoten myös hoitoa täydentäviä hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Laatuserfioidut toiminnot

Docrates Syöpäsairaalalle myönnettiin ISO 9001 sertifikaatti vuonna 2022. Sertifikaatti on osoitus siitä, että yritys toimii asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä. Sertifikaatti kattaa sekä sairaalatoiminnot (diagnostiikka, hoidot ja tutkimustoiminta) että johtamisjärjestelmän ja tukitoiminnot.

Docrates Oy on saanut vuonna 2019 Suomen Asiakastieto Oy:ltä Suomen Vahvimmat -sertifikaatin, joka perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa-luottoluokitukseen. Tähän korkeimpaan luokkaan yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Sairaalan tilat suunniteltu syövänhoitoon

Syöpäsairaalan tilat ovat suunniteltu moderniin syövänhoitoon. Sairaalan visuaalinen ilme on sävymaailmaltaan klassisen raikas suomalainen, mutta myös kansainvälisiä asiakkaita puhutteleva pehmeä ja lempeä.

Syövän diagnostiikkaan ja hoitoihin erikoistunut yksityinen sairaala

Tarjoamme edistyksellisen diagnostiikan ja viimeisimmät syöpähoidot viiveettömästi.  Laajasta palvelutarjonnastamme  löytyvät palvelut  syöpäriskiään pohtivalle, syöpää epäilevälle ja syöpään sairastuneelle. Erikoislääkärin vastaanotolle pääsee ilman lähetettä. Tutkimukset ja hoidot räätälöimme jokaiselle potilaallemme yksilöllisesti, aina elämänlaatua vaalien. Jokainen asiakas on meille juuri se tärkein asiakas.

Tutustu lisää palveluihimme