Rekrytoinnin tietosuojaseloste

23.3.2018

1 Rekisterinpitäjä

Docrates Oy (2050681-8), Saukonpaadenranta 2, 00160 Helsinki

puh. +358 (0) 10 773 2050, fax: 010 773 2099

2 Rekisteriasioiden yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Tietosuojavastaava Harri Puurunen, Saukonpaadenranta 2, 00160 Helsinki

+358 (0)50 500 1830,  harri.puurunen(a)docrates.com

3 Rekisterin nimi

Rekrytointirekisteri

4 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on Docrates Oy:n henkilöstön rekrytointi. Tietojen käsittely perustuu Docrates Oy:n oikeutettuun etuun, kuten työnhakijan hakemukseen ja rekrytointiprosessiin sekä henkilö- ja soveltuvuustestauksen osalta työnhakijan suostumukseen.

5 Henkilötietojen säilytysajat

Työnhakijoiden henkilötietoja avoimien hakemusten osalta säilytetään yhden vuoden hakemuksen jättämisestä lukien ja tiettyä tehtävää varten tehtyjen hakemuksiin liittyviä henkilötietoja yhden vuoden rekrytoinnin päättymisestä.

6 Rekisterin tietosisältö ja rekisteröityjen ryhmä

Rekisteri sisältää seuraavia rekrytointiprosessin ja työtehtävän kannalta tarpeellisia henkilötietoja työnhakijasta:

  • nimi, syntymäaika, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, postiosoite)
  • työhakemukseen ja ansioluetteloon liittyvät tiedot, kuten työkokemus, koulutustiedot, osaaminen, luottamustoimet
  • haastatteluun sekä testeihin liittyvät tiedot
  • mahdolliset muut työnhakijan itsensä antamat tiedot

7 Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavien tietojen ensisijainen tietolähde on työnhakija itse. Lisäksi tiedot koostuvat työhönottoprosessissa tallennetuista tiedoista. Muita tietolähteitä käytetään laissa säädetyissä rajoissa.

8 Tietojen siirto EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle ja säännönmukaiset tietojen luovutukset

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä siirretä EU/ETA:n ulkopuolelle.

Rekrytoinnissa ja henkilöarvioinnista Docrates Oy käyttää tarvittaessa ulkopuolista palveluntarjoajaa, joka käsittelee työnhakijoiden henkilötietoja vain siinä määrin kuin se on tarpeen ko. toimeksiannon toteuttamiseksi.

9 Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto säilytetään lukituissa säilytystiloissa. Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään tietojärjestelmissä, joissa käytetään sekä teknisiä että ohjelmallisia keinoja tietoturvallisuuden varmistamiseksi sekä tietojen käytön valvomiseksi. Rekisterin tietojen käyttöoikeus on rajattu tietyille henkilöille heidän tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa. Kaikkia rekisterin tietoja käyttäviä henkilöitä sitoo vaitiolovelvollisuus.

10 Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on lain mukainen oikeus tarkastaa itseään koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot sekä oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua. Asiaa koskevat pyynnöt tulee toimittaa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti kohdassa 2 mainitulle yhteyshenkilölle.

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamansa suostumus henkilö- ja soveltuvuustestauksen osalta.

Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti (25.5.2018 lukien) oikeus vastustaa tai pyytää tietojensa käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä tietosuojavaltuutetulle.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 19.04.2021

Liikunta parantaa syöpäpotilaan elämänlaatua ja syöpälääkkeiden tehoa

Liikunta voi kohentaa syöpäpotilaiden elämänlaatua merkittävästi. – Elämänlaadun koheneminen nähtiin selkeästi vuonna 2018 Tampereen yliopistollisessa sairaalassa tehdyssä eturauhassyövän pilottihankkeessa, kertoo...

Lue lisää
Julkaistu: 09.04.2021

Miten syöpä löytyy ajoissa?

Paljon puhutaan siitä, miten tärkeää syöpä on havaita varhain, ja kuinka aikaisessa vaiheessa löytyneen syövän hoitotulokset ovat paremmat. Mutta mitä...

Lue lisää
Julkaistu: 25.03.2021

Eturauhassyöpäkuukaudelle tukituote – Vastaa ja vaikuta!

Marraskuussa 2021 vietetään taas eturauhassyöpäkuukautta! Sininen päivä -kampanja on saanut kyselyjä siitä, olisiko jatkossa mahdollista ostaa eturauhassyöpäkuukauden tukituotteita. Vastaa lyhyeen...

Lue lisää
Julkaistu: 11.03.2021

Uusi verikoe eturauhassyövän diagnostiikkaan

Docrates on ensimmäisenä Suomessa ottanut käyttöön uuden PSA-testejä tukevan verikokeen eturauhassyövän diagnostiikkaan Uusi verikoe, Proclarix, on hyvä työkalu tilanteissa, joissa...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16