Skip to content

Docrates Syöpäsairaala on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

21.3.2023 Kategoriat: Tiedotteet
21.3.2023 | Docrates Syöpäsairaala on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista nyt jo viidennen kerran peräkkäin, vuodesta 2018 alkaen.

Henkilöstön innostus ja omistautuneisuus näkyy potilaillemme

– Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustus jälleen kerran kertoo siitä, että Docrateella on koko sen 15-vuotiaan historian ajan panostettu yksilöllisen potilaskokemuksen lisäksi vahvasti henkilöstöön ja työelämän laatuun, ja siinä on myös onnistuttu. Tämä on koko henkilöstömme yhteinen saavutus. Meille halutaan töihin ja meillä on hyvä olla. Sen eteen teemme parhaamme jokaisena päivänä. On tärkeää, että henkilöstömme omistautuneisuus ja hyvinvointi näkyy myös potilaillemme, kertoo Docrateen toimitusjohtaja Ilpo Tolonen.

Miltä Suomen innostavimmat työpaikat näyttävät?

Asiantuntijoiden mukaan innostavimmissa organisaatioissa henkilöstöllä on vahva kokemus reilusta ja tasapuolisesta kohtelusta. Henkilöstöä kuunnellaan päätöksiä tehtäessä, johtamis- ja toimintakulttuuria sekä työantajakuvaa arvioidaan muita organisaatioita myönteisemmin ja muutoksia johdetaan paremmin kuin suomalaisissa organisaatioissa keskimäärin. Innostavimmat erottautuvat myös taloudellisin mittarein muista yrityksistä. Docrates Syöpäsairaalassa erityisesti työn merkityksellisyys koetaan erityisen vahvana.

Työelämän laadun kehittämiseen annetaan mahdollisuuksia

– Olemme pitkäjänteisesti kehittäneet organisaatiotamme, johtamistamme ja tiimiemme esihenkilötyötä. Sairaalassamme on lämminhenkinen ja innostava yrityskulttuuri ja ilmapiiri. Sen eteen teemme työtä päivittäin arjessa ja jokaisessa kohtaamisessa. Panostamme talossamme aktiiviseen sisäiseen viestintään ja uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Työympäristömme on yhteisöllinen ja aktiivinen, ja tästä suuri kiitos kuuluu henkilöstökerhollemme, joka järjestää paljon yhteistä tekemistä, kertoo Ilpo Tolonen, jonka työhuoneen ovi on aina avoinna.

–Tärkein motivaation lähde henkilöstöllemme on saada tehdä merkityksellistä työtä joka päivä. Annamme potilaillemme parhaan mahdollisen yksilöllisen palvelun ja hoidon, askeleen edellä – ihmisenä ihmisen rinnalla. Kiitos henkilöstöllemme hyvin tehdystä työstä, innostuneisuudesta ja halusta olla mukana rakentamassa suomalaista syövänhoidon menestystarinaa, jatkaa Ilpo Tolonen.

Tutustu Docrates Syöpäsairaalaan työpaikkana, lue lisää täällä!

Lue lisää Suomen innostavimmista työpaikoista: www.innostavimmat.fi

 

Lisätietoja:

Anna-Sofia Malmi, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Docrates
p. 050 4690 114, anna-sofia.malmi@docrates.com

Lue uusimpia tiedotteita

Uudet haastattelumenetelmät auttavat syöpäpotilaita ja heidän puolisoitaan haastavan elämäntilanteen käsittelyssä

Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella 17.2.2024 väitellyt DI Riikka Talsi on kehittänyt uusia haastattelumenetelmiä tukemaan syöpäpotilaita ja heidän puolisoitaan sairauden ja sen...

Lue lisää

Tähystystoiminnot alkoivat Docrateella

Tähystystoiminnot alkoivat Docrates Syöpäsairaalassa gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jorma Heiskanen johdolla.

Kun syöpäepäily herää, viiveetön diagnoosi ja tuki on tärkeää – Syöpälääkäri on lähelläsi

Syöpä. Pelkkä sana saa monen sydämen lyömään nopeammin, ja mielen täyttymään kysymyksillä. Mitä jos minulla on syöpä? Mitä jos läheiselläni...

Ruokavalio ja syöpä – usein kysytyt kysymykset

Keskustelu ruokavalion yhteydestä hyvinvointiimme nostaa usein esille kysymyksiä siitä, mitä ja miten meidän tulisi syödä, jotta pysyisimme terveinä ja välttäisimme...

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16