Majoitus

Yhteistyökumppanimme tarjoavat erikoishinnat majoitukseen potilaillemme ja heidän läheisilleen hoitojaksojen ajaksi seuraaviin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja huoneistohotelleihin.

Helsingistä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja. Olemme neuvotelleet erikoishinnat potilaillemme ja heidän läheisilleen seuraaviin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja huoneistohotelleihin. HUOM. varausta tehdessä, tulee mainita olevansa DOCRATES Syöpäsairaalan potilas.

Hotellimajoitusta potilaille ja omaiselle

 

Huoneistohotellit – kodinomaista asumista pidempiaikaisesti

  • Huoneistohotelli Gella Oy sijaitsee sairaalaa vastapäätä, osoitteessa Saukonpaadenranta 4 C. Asunnot ovat uusia ja varustelultaan hyviä. Huoneistohotelli sijaitsee Crusellin sillan kupeessa, raitiovaunu 8 pysäkkiä vastapäätä. Varaukset p. (09) 661 612 (24 h/vrk),  0400 506 936.
  • Töölössä sijaitseva Hellsten Parliament tarjoaa huoneistomajoitusta. Huoneistohotellilta on parin minuutin kävelymatka raitiovaunu 8 pysäkille (pysäkki: Apollonkatu, Runeberginkadulla), joka kuljettaa kymmenessä minuutissa suoraan sairaalamme eteen (pysäkki: Crusellinsilta). Varaukset reservations@hellstenhotels.fi, p. (09) 5110 5233.
  • Forenom tarjoaa kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja ja hostellimajoitusta eri kohteissa. Forenomilla on laaja asunto-verkko pääkaupunkiseudulla ja kohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, myös Ruoholahdessa ja Jätkäsaaressa. Varaus verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla p. 020 198 3420. Alennuskoodi DOCRATES.
  • Unihome tarjoaa sopimushintaista majoitusta Töölössä (Töölö Towers, Pohjoinen Hesperiankatu 23 A ja Aalto Töölö, Eteläinen Hesperiankatu 4) ja Helsingin keskustassa (Fabianinkatu 22D). Varaukset sales@unihome.fi, p. +358 (0) 294 124 727.

Täältä löydät tietoa myös Docrates Syöpäsairaalan vuodeosastosta.