Majoitus

Yhteistyökumppanimme tarjoavat erikoishinnat majoitukseen potilaillemme ja heidän läheisilleen hoitojaksojen ajaksi seuraaviin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja huoneistohotelleihin.

Helsingistä löytyy useita majoitusvaihtoehtoja. Olemme neuvotelleet erikoishinnat potilaillemme ja heidän läheisilleen seuraaviin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja huoneistohotelleihin. HUOM. varausta tehdessä, tulee mainita olevansa DOCRATES Syöpäsairaalan potilas.

Hotellimajoitusta potilaille ja omaiselle

 • Radisson Blu Seaside
  Hotelli sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, noin 1 km etäisyydellä sairaalasta. Radisson Blu Hotels myyntipalvelu p. 020 1234 700, reservations.finland@radissonblu.com (ma-pe klo 08.00-20.00)
 • Clarion Hotel
  Hotelli sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa, noin 900 metrin etäisyydellä sairaalasta.
  Varaukset: cl.helsinki@strawberry.fi p. 010 850 3820.
 • Hotelli Ax
  Hotelli Ax sijaitsee Jätksaaressa, noin 400 metrin päässä sairaalasta. Varaukset: reception@hotelax.fi p. +358 293 200 480
  HUOM. varausta tehdessä tulee mainita koodi DOCRAT erikoishinnan varmistamiseksi.
 • Hiisi Hotel Helsinki Jätkäsaari
  Hotelli sijaitsee samassa rakennuksessa Docrates Sairaalan kanssa, käynti sisähissillä. Digihotelli, ei vastaanottoa tai aamiaista mutta ruoantekomahdollisuus yhteiskeittiössä. Puhelinpalvelu 24h. Varaukset: www.hiisihomes.fi koodilla DOCR504 tai sähköposti: host@hiisihomes.fi, p. +358 20 7780 777.
 • Bob W
  Bob W on hyvä hotellivaihtoehto Helsingin keskustassa. Hotelli sijaitsee Kaisaniemessä Helsingin rautatieaseman läheisyydessä. Hotellilta pääse helposti kulkemaan Docrateelle raitiovaunulla tai metrolla. Bob W tarjoa sekä hotelli- että huoneistohotellimajoitusta. Hotellissa ei ole vastaanottoa. Varausta tehdessäsi käytä koodia BOBWXDOCRATES erikoishinnan varmistamiseksi. Varaukset Bob W:n kotisivujen kautta.

Huoneistohotellit – kodinomaista asumista pitkäaikaisesti

 • Huoneistohotelli Gella Oy sijaitsee sairaalaa vastapäätä, osoitteessa Saukonpaadenranta 4 C. Asunnot ovat uusia ja varustelultaan hyviä. Huoneistohotelli sijaitsee Crusellin sillan kupeessa, raitiovaunu 8 pysäkkiä vastapäätä. Varaukset p. (09) 661 612 (24 h/vrk),  0400 506 936.
 • Forenom tarjoaa kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja ja hostellimajoitusta eri kohteissa. Forenomilla on laaja asunto-verkko pääkaupunkiseudulla ja kohteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla, myös Ruoholahdessa ja Jätkäsaaressa. Varaus verkossa, puhelimitse tai sähköpostilla p. 020 198 3420. Alennuskoodi DOCRATES.
 • Unihome tarjoaa sopimushintaista majoitusta Töölössä (Töölö Towers, Pohjoinen Hesperiankatu 23 A ja Aalto Töölö. Varaukset sales@unihome.fi, p. +358 (0) 294 124 727.

Täältä löydät tietoa myös Docrates Syöpäsairaalan vuodeosastosta.