Docrates Syöpäsairaala toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, jos epäilet syöpää tai sinulla on diagnosoitu syöpä. Näiltä sivuilta löydät hyödyllistä tietoa, jota tarvitset hoitopolkusi aikana.

Joustavuutta hoidoissa – useita vaihtoehtoisia hoitomalleja

Tarjoamme potilaillemme parasta mahdollista hoitoa. Meille se tarkoittaa mahdollisuutta päästä syöpätautien ammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä, hoidon aloittamista viiveettä sekä potilaan kokonaisvaltaista hoitoa. Henkilöstömme on omistautunut kulkemaan potilaan rinnalla koko hoitopolun ajan.

Voit varata ajan Docrates Syöpäsairaalan erikoislääkärin vastaanotolle:

  • Yksityisesti ilman lähetettä
  • Vakuutusyhtiön asiakkaana
  • Terveyskeskuksen tai sairaanhoitopiirin lähetteellä (sairaanhoitopiirit voivat myöntää Docrateen tutkimuksiin ja hoitoihin maksusitoumuksia, asiasta voit tiedustella omasta sairaanhoitopiiristäsi)

HUOM! Mikäli tulet yksittäiseen kuvantamis- tai laboratoriotutkimukseen ilman Docrateen erikoislääkärin vastaanottoa, tarvitset lääkärisi tekemän lähetteen.

Voit kulkea kanssamme koko hoitopolun tai yhdistää tutkimuksia ja hoitoja muiden hoitoyksiköiden kanssa

Docrates pystyy tarjoamaan potilaalle koko hoitopolun diagnoosista hoitoihin ja seurantaan. On mahdollista myös yhdistää joustavasti hoitoja Docrateella ja muissa hoitoyksiköissä esimerkiksi siten, että muiden hoitopaikkojen tutkimuksia ja hoitoja on mahdollista nopeuttaa ja täydentää Docrateella.

Sairaalamme johtavana ylilääkärinä toimii syöpätautien ja sädehoidon dosentti, syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri Tom Wiklund. Sairaalamme on kokonaan suomalaisessa omistuksessa.

Privacy Plus

Korostuneen yksityisyyden tapauksissa Docrates Privacy Plus –palvelu on potilaidemme käytössä. Sen puitteissa onnistuvat erityisjärjestelyt esimerkiksi koskien sairaalaamme saapumista, turvajärjestelyjä ja tutkimusten ja hoitojen järjestelyä anonyymisti. Lisätietoa ajanvarausnumerostamme: puh. 010 773 2000.

 

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö