Syöpää epäilevä tai syöpädiagnoosin saanut potilas pääsee Docrateen erikoislääkärin vastaanotolle viiveettä. Hoitopolkumme etenee neljässä vaiheessa:

1) Diagnoosi    2) Hoidon suunnittelu    3) Hoidot    4) Seuranta

Docrateelle voitte tulla missä vain hoitopolun kohdassa, esimerkiksi epäilyvaiheessa tai kysymään toista mielipidettä hoidoista päätettäessä.

Toimintamme keskiössä on alusta pitäen ollut halu huolehtia ihmisestä kokonaisuutena. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti sairastuneiden toiveita tarkalla korvalla kuunnellen.Tavoitteenamme on, että syöpään sairastunut voi elää niin täyttä elämää kuin mahdollista sekä hoidon aikana että sen jälkeen.

Henkilöstömme on omistautunut auttamaan ja tukemaan potilaitamme. Jokaisella potilaallamme on oma lääkäri sekä hoitotiimi, jotka ovat tavoitettavissa ja läsnä hoitopolun jokaisessa vaiheessa, antaen kaiken saatavilla olevan tiedon ja tuen uudessa elämäntilanteessanne.

Potilaskeskeinen visiomme toteutuu käytännössä, potilaamme ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa hoitoon ja palveluun, potilastyytyväisyydestämme voitte lukea täältä. Kehitystyö jatkuu edelleen entistä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö