Jos epäilette syöpää tai teillä on diagnosoitu syöpä, me Docrateella haluamme auttaa uudessa elämäntilanteessanne ja tarjota kokonaisvaltaista hoitoa toiveitanne kuunnellen.

Ajanvaraus

Tehdäksenne ajanvarauksen, voitte soittaa ajanvarausnumeroomme 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16). Ajanvarauksen voi tehdä myös omainen tai lääkäri.

Voitte myös täyttää sähköisen yhteydenottopyyntölomakkeen, jonka perusteella otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Ensi vaiheessa asiakaspalvelijamme keskustelevat kanssanne, jotta tietävät kenelle puhelu ohjataan. Seuraavassa vaiheessa keskustelette kokeneen hoitajamme kanssa, joka voi varata ajan oikealle erikoislääkärille sekä antaa tietoa tutkimuksista ja hoidoista. Ystävällinen henkilöstömme ymmärtää syöpään liittyvän pelkoja ja huolia ja antaa tukea heti ensi kontaktista lähtien.

Hoidamme potilaita uusimpien kansainvälisten hoitosuositusten mukaisesti. Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita. Palveluumme kuuluu mahdollisimman nopea pääsy erikoislääkärin vastaanotolle ilman lähetettä.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö