Julkaistu: 27.01.2020

Docrateen lääkärikunta kasvaa

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia lääkäreitä. Tämän myötä syövänhoitomme on entistäkin vahvempaa.

Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia, eri syöpäalojen ammattilaisia ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivon, sisätautien ja hematologian erikoislääkäri Minna Nyypyyn, gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpään, syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormusen sekä radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmän aloitettua työt Docrateella.

Docrates Syöpäsairaalan ylilääkäri Tom Wiklund toivottaa kaikki lääkärit lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Uusien lääkäreiden tarjoamat palvelut

Ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivo

Ihotautien erikoislääkäri, LT, Tomi Leivon palveluihin kuuluu epäilyttävien ihomuutosten tutkiminen ja poisto. Leivo on toiminut pitkään päätoimisena yksityislääkärinä aiemmin Diacorissa ja sittemmin Terveystalolla.

Varaa aika Tomi Leivon vastaanotolle Verkkoajanvarauksesta tai soittamalla 010 773 2000.

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpää

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri ja dosentti, LKT, Johanna Mäenpään erityisosaamisaluetta ovat gynekologiset syövät. Docrateella hänen tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat sytostaattihoidot, täsmälääkehoidot (mm. bevasitsumabi ja PAPR-estäjät), tykösädehoito, kolposkopia sekä kohdunkaulan loop-hoito. Lisäksi Mäenpää tulee toimimaan Docrateella kliinisten lääketutkimusten tutkijalääkärinä.

Mäenpää on pitkän uran tehnyt kliinikko ja tutkija ja hänet on valittu vuonna 2018 Vuoden Tutkijalääkäriksi. Docrateella työskentelyn lisäksi Mäenpää toimii Tampereen yliopistolla synnytys- ja naistentautiopin professorina.

Varaa aika Johanna Mäenpään vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormunen

Syöpätautien erikoislääkäri, LT, Jorma Sormusen erityisosaamisaluetta ovat urologiset syövät. Työterveyshuollon taustan omaava Sormunen on väitellyt aiheesta liikunta ja syöpä, ja syöpätautien lääkehoidon lisäksi hän tarjoaakin Docrateen potilaille elintapaneuvontaa. Sormunen tekee myös pieniä operaatioita, kuten luomien poistoja (pois lukien kasvot).

Varaa aika Jorma Sormusen vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmä

Radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmä on toiminut aiemmin radiologina Bernin yliopistollisessa sairaalassa, jossa hänen vastuualueelleen kuului urologinen ja gynekologinen kuvantaminen sekä rintaradiologia. Härmä on työskennellyt aiemmin myös gynekologina.

Docrateella Härmän palveluihin kuuluvat tietokonetomografia-, MRI- ja ultraäänitutkimukset. Hänen erityisosaamisaluettaan ovat vatsan, lantion ja rinnan alueen sekä eturauhassyövän, virtsarakko- ja virtsatiesyövän, munuaissyövän sekä naisten syöpien kuvantaminen.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16