Docrateen lääkärikunta kasvaa

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia lääkäreitä. Tämän myötä syövänhoitomme on entistäkin vahvempaa.

Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia, eri syöpäalojen ammattilaisia ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivon, sisätautien ja hematologian erikoislääkäri Minna Nyypyyn, gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpään ja syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormusen aloitettua työt Docrateella.

Docrates Syöpäsairaalan ylilääkäri Tom Wiklund toivottaa kaikki lääkärit lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Uusien lääkäreiden tarjoamat palvelut

Ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivo

Ihotautien erikoislääkäri, LT, Tomi Leivon palveluihin kuuluu epäilyttävien ihomuutosten tutkiminen ja poisto. Leivo on toiminut pitkään päätoimisena yksityislääkärinä aiemmin Diacorissa ja sittemmin Terveystalolla.

Varaa aika Tomi Leivon vastaanotolle Verkkoajanvarauksesta tai soittamalla 010 773 2000.

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpää

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri ja dosentti, LKT, Johanna Mäenpään erityisosaamisaluetta ovat gynekologiset syövät. Docrateella hänen tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat sytostaattihoidot, täsmälääkehoidot (mm. bevasitsumabi ja PAPR-estäjät). Lisäksi Mäenpää tulee toimimaan Docrateella kliinisten lääketutkimusten tutkijalääkärinä.

Mäenpää on pitkän uran tehnyt kliinikko ja tutkija ja hänet on valittu vuonna 2018 Vuoden Tutkijalääkäriksi. Docrateella työskentelyn lisäksi Mäenpää toimii Tampereen yliopistolla synnytys- ja naistentautiopin professorina.

Varaa aika Johanna Mäenpään vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormunen

Syöpätautien erikoislääkäri, LT, Jorma Sormusen erityisosaamisaluetta ovat urologiset syövät. Työterveyshuollon taustan omaava Sormunen on väitellyt aiheesta liikunta ja syöpä, ja syöpätautien lääkehoidon lisäksi hän tarjoaakin Docrateen potilaille elintapaneuvontaa. Sormunen tekee myös pieniä operaatioita, kuten luomien poistoja (pois lukien kasvot).

Varaa aika Jorma Sormusen vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Lue uusimpia tiedotteita

Visionääri kaikkien syöpään sairastuneiden asialla

Kun Timo Joensuu lähti 2000-luvun puolivälin paikkeilla perustamaan Pohjoismaiden ensimmäistä yksityistä syöpäsairaalaa, perustavana ideana oli, ettei tavanomainen riittänyt. Uudessa sairaalassa...

Lue lisää

Melanoomatilasto paljastaa karusti, millaisia vaikutuksia aurinkoturismilla on

Syöpätautien erikoislääkäri ohjeistaa ihosyöviltä suojautumiseen UV-säteilyn lisääntyessä kesällä

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Lue lisää

Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty Anna-Sofia Malmi

Anna-Sofia Malmi, KM, on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 8. elokuuta 2022 alkaen. Hän vastaa yhtiön...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16