Docrateen lääkärikunta kasvaa

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia lääkäreitä. Tämän myötä syövänhoitomme on entistäkin vahvempaa.

Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia, eri syöpäalojen ammattilaisia ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivon, sisätautien ja hematologian erikoislääkäri Minna Nyypyyn, gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpään ja syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormusen aloitettua työt Docrateella.

Docrates Syöpäsairaalan ylilääkäri Tom Wiklund toivottaa kaikki lääkärit lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Uusien lääkäreiden tarjoamat palvelut

Ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivo

Ihotautien erikoislääkäri, LT, Tomi Leivon palveluihin kuuluu epäilyttävien ihomuutosten tutkiminen ja poisto. Leivo on toiminut pitkään päätoimisena yksityislääkärinä aiemmin Diacorissa ja sittemmin Terveystalolla.

Varaa aika Tomi Leivon vastaanotolle Verkkoajanvarauksesta tai soittamalla 010 773 2000.

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpää

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri ja dosentti, LKT, Johanna Mäenpään erityisosaamisaluetta ovat gynekologiset syövät. Docrateella hänen tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat sytostaattihoidot, täsmälääkehoidot (mm. bevasitsumabi ja PAPR-estäjät). Lisäksi Mäenpää tulee toimimaan Docrateella kliinisten lääketutkimusten tutkijalääkärinä.

Mäenpää on pitkän uran tehnyt kliinikko ja tutkija ja hänet on valittu vuonna 2018 Vuoden Tutkijalääkäriksi. Docrateella työskentelyn lisäksi Mäenpää toimii Tampereen yliopistolla synnytys- ja naistentautiopin professorina.

Varaa aika Johanna Mäenpään vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormunen

Syöpätautien erikoislääkäri, LT, Jorma Sormusen erityisosaamisaluetta ovat urologiset syövät. Työterveyshuollon taustan omaava Sormunen on väitellyt aiheesta liikunta ja syöpä, ja syöpätautien lääkehoidon lisäksi hän tarjoaakin Docrateen potilaille elintapaneuvontaa. Sormunen tekee myös pieniä operaatioita, kuten luomien poistoja (pois lukien kasvot).

Varaa aika Jorma Sormusen vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 19.01.2022

Docrates Syöpäsairaalan lahjoitukset tukevat uusien, kokeellisten syöpähoitojen tutkimusta

Docrates Syöpäsairaala välittää rahaston lahjoitusten avulla kiitollisten potilaiden tuen tutkimukseen, jonka avulla kehitetään uusia immunoterapiaan perustuvia syöpähoitoja.

Lue lisää
Julkaistu: 10.01.2022

Syöpä ja koronavirus – Usein kysyttyä

Uskaltaako sairaalaan lähteä? Jatkuvatko syöpähoitoni? Kokosimme yhteen koronaan liittyvät syöpään sairastuneiden yleisimmät huolenaiheet ja vastaukset niihin.

Lue lisää
Julkaistu: 07.01.2022

Tässä aggressiivisimmat syövät: nopeiten etenevien kärjessä haima-, keuhko- ja maksasyöpä

Aggressiivisimpia syöpiä, joissa elinajanodote diagnoosista poismenoon on keskimäärin lyhin, ovat haimasyöpä, keuhkosyöpä ja maksasolusyöpä. Sairastumisriskiin vaikuttavat kussakin tapauksessa elintavat, erityisesti...

Lue lisää
Julkaistu: 07.01.2022

Syöpäsairaalan professori kertoo: tässä 5 suurinta syöpään liittyvää myyttiä, joihin olen urallani törmännyt

Docrates Syöpäsairaalan perustaja, professori Timo Joensuu on tehnyt alalla jo neljännesvuosisadan pituisen uran. Nyt sädehoidon ylilääkäri sekä syöpätautien ja sädehoidon...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16