Julkaistu: 27.01.2020

Docrateen lääkärikunta kasvaa

Kategoriat: Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia lääkäreitä. Tämän myötä syövänhoitomme on entistäkin vahvempaa.

Docrates Syöpäsairaala on saanut riveihinsä lukuisia uusia, eri syöpäalojen ammattilaisia ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivon, sisätautien ja hematologian erikoislääkäri Minna Nyypyyn, gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpään, syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormusen sekä radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmän aloitettua työt Docrateella.

Docrates Syöpäsairaalan ylilääkäri Tom Wiklund toivottaa kaikki lääkärit lämpimästi tervetulleeksi taloon.

Uusien lääkäreiden tarjoamat palvelut

Ihotautien erikoislääkäri Tomi Leivo

Ihotautien erikoislääkäri, LT, Tomi Leivon palveluihin kuuluu epäilyttävien ihomuutosten tutkiminen ja poisto. Leivo on toiminut pitkään päätoimisena yksityislääkärinä aiemmin Diacorissa ja sittemmin Terveystalolla.

Varaa aika Tomi Leivon vastaanotolle Verkkoajanvarauksesta tai soittamalla 010 773 2000.

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri Johanna Mäenpää

Gynekologisen onkologian erikoislääkäri ja dosentti, LKT, Johanna Mäenpään erityisosaamisaluetta ovat gynekologiset syövät. Docrateella hänen tarjoamiinsa palveluihin kuuluvat sytostaattihoidot, täsmälääkehoidot (mm. bevasitsumabi ja PAPR-estäjät), tykösädehoito, kolposkopia sekä kohdunkaulan loop-hoito. Lisäksi Mäenpää tulee toimimaan Docrateella kliinisten lääketutkimusten tutkijalääkärinä.

Mäenpää on pitkän uran tehnyt kliinikko ja tutkija ja hänet on valittu vuonna 2018 Vuoden Tutkijalääkäriksi. Docrateella työskentelyn lisäksi Mäenpää toimii Tampereen yliopistolla synnytys- ja naistentautiopin professorina.

Varaa aika Johanna Mäenpään vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormunen

Syöpätautien erikoislääkäri, LT, Jorma Sormusen erityisosaamisaluetta ovat urologiset syövät. Työterveyshuollon taustan omaava Sormunen on väitellyt aiheesta liikunta ja syöpä, ja syöpätautien lääkehoidon lisäksi hän tarjoaakin Docrateen potilaille elintapaneuvontaa. Sormunen tekee myös pieniä operaatioita, kuten luomien poistoja (pois lukien kasvot).

Varaa aika Jorma Sormusen vastaanotolle soittamalla 010 773 2000.

Radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmä

Radiologian erikoislääkäri Kirsi Härmä on toiminut aiemmin radiologina Bernin yliopistollisessa sairaalassa, jossa hänen vastuualueelleen kuului urologinen ja gynekologinen kuvantaminen sekä rintaradiologia. Härmä on työskennellyt aiemmin myös gynekologina.

Docrateella Härmän palveluihin kuuluvat tietokonetomografia-, MRI- ja ultraäänitutkimukset. Hänen erityisosaamisaluettaan ovat vatsan, lantion ja rinnan alueen sekä eturauhassyövän, virtsarakko- ja virtsatiesyövän, munuaissyövän sekä naisten syöpien kuvantaminen.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 22.06.2020

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaaliakin pidempään. Potilaille odottaminen on usein henkisesti raskasta, eikä se...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Tutustu sairaalamme henkilökuntaan: Yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Kononen

Docrates Syöpäsairaalan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosta motivoi, että sairaalan tarkkaan harkitut puitteet ja ympäristö antavat hänelle mahdollisuuden hoitaa potilaat...

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Aidosti yksilöllistä syövänhoitoa – Mistä on kyse?

Aidosti yksilöllinen syövänhoito perustuu geeneihin ja yksilöllisiin tarpeisiin. Docrates Syöpäsairaalassa hoitoa toteutetaan yksilöllisen syövänhoidon ylilääkäri Juha Konosen johdolla.

Lue lisää
Julkaistu: 15.06.2020

Timo Joensuulle professorin arvonimi

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt Docrates Syöpäsairaalan perustajalle, sädehoidon ylilääkäri, dos., LT, Timo Joensuulle professorin arvonimen 11.6.2020. Arvonimi on...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16