Tietoa ja toimintaohjeita liittyen koronavirukseen

Kategoriat: Artikkelit
14.3.2023 | Koronapandemian liennyttyä olemme luopuneet järeimmistä suojatoimista. Tältä sivulta löydät ajankohtaiset ohjeemme liittyen koronavirukseen.

Ethän tule sairaalaamme oireisena tai jos sinulla on todettu koronavirus

Mikäli sinulla ilmenee hengitystiesairauden oireita tai sinulla on todettu koronavirustartunta ennen käyntiä sairaalassamme tai hoitojen aikana, ilmoita siitä viiveettä henkilökunnallemme.

Sairaalaan ei saa tulla, jos on flunssan oireita tai todettu koronavirus. Jos sinulla on oireita, ilmoita siitä henkilökunnallemme ja sovi jatkotoimenpiteistä.

Ohje koskee myös mahdollisia mukana tulevia läheisiä ja saattajia.

Minulla on todettu koronavirustartunta, miten hoitojen käy?

Potilaitamme ja henkilökuntaamme suojellaksemme emme pääsääntöisesti anna hoitoja koronavirustautia sairastaville potilaille, ellei johtava ylilääkäri tee tästä poikkeavaa päätöstä niin tilanteen vaatiessa. Arvio tehdään aina yksilöllisesti, syövän tilanne ja hoitomenetelmät sekä potilaan kunto huomioiden. Syöpäpotilaan hoitoa voidaan turvallisesti jatkaa, kun potilas on tervehtynyt. Syöpälääkärimme vastaanotto on mahdollista järjestää myös etäyhteyden avulla.

Tarvitsenko maskia?

Tällä hetkellä maskin käyttö sairaalassa ei ole pakollista. Halutessasi saat maskin vastaanotostamme sairaalaan saapuessasi.

Mikäli toivot hoitavan henkilökunnan käyttävän kanssasi maskia, kerro siitä heille.

Paxlovid-koronalääkitys syöpäpotilaille

Koronavirusta sairastavat syöpäpotilaat voivat saada Paxlovid-koronalääkettä. Paxlovid estää koronaviruksen lisääntymistä tartunnan saaneen elimistössä. Lääkitys tulee aloittaa mahdollisimman pian oireiden alettua, viimeistään 5 vuorokauden kuluessa.

Lue uusimpia tiedotteita

/

Vi söker en svenskspråkig koordinerande sjukskötare

23.3.2023 | I takt med att vår verksamhet växer söker vi till Docrates Cancersjukhus en svenskspråkig koordinerande sjukskötare. Läs mer...

Lue lisää
/

Docrates Syöpäsairaala on jälleen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

21.3.2023 | Docrates Syöpäsairaala on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista nyt jo viidennen kerran peräkkäin, vuodesta 2018 alkaen.

Lue lisää
/

Sisäinen sädehoito on tehokas hoitomuoto levinneeseen eturauhassyöpään

14.3.2023 | Docrates Syöpäsairaalassa tutkittiin levinnyttä kastraatioresistenttiä eturauhassyöpää sairastavien potilaiden 177Lu-PSMA-hoitojen tehokkuutta 4 viikon hoitovälillä isotooppiylilääkäri Jukka Kemppaisen johdolla.

Lue lisää
/

Uusi ilmiö: Vakuutuspotilaiden määrä yli kolminkertaistunut viidessä vuodessa

9.3.2023 | Vuonna 2022 Docrates Syöpäsairaalan suomalaisten potilaiden liikevaihdosta lähes 30 prosenttia tuli vakuutusyhtiöasiakkailta, kun neljä vuotta aiemmin osuus oli...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16