Ennen ensikäyntiä tarvittava materiaali

Esitietolomake

Mikäli olette tulossa Docrates Syöpäsairaalaan ensimmäistä kertaa, pyydämme teitä täyttämään esitietolomakkeen. Halutessanne voitte tulostaa sen täältä, täyttää valmiiksi, ja ottaa mukaan ensikäynnille tullessanne.

Esitietolomakkeella kartoitettavilla terveyteenne ja sairauksiinne liittyvillä tiedoilla voi olla merkitystä syövän riskitekijöiden arvioinnissa sekä hoitoanne suunnittelussa ja toteutuksessa. Osa tiedoista ei usein käy ilmi sairaskertomusjäljennöksistä. Kun esitiedot ovat mahdollisimman täydelliset, voidaan vastaanotolla keskittyä nykysairauteenne ja sen hoitoon.

Asiakirjat/Tietosuojalomake

Ennen ensikäyntiä pyydämme toimittamaan meille myös sairauskertomukset sekä mahdolliset patologin lausunnot, kuvat ja laboratoriotulokset. Myös me voimme tilata ne puolestanne teitä hoitaneesta sairaalasta, mikäli saamme teiltä siihen kirjallisen suostumuksen. Tämä nopeuttaa asiakirjojen saamista ja varmistaa, että tarvittavat tiedot ovat käytettävissä ensikäynnillä. Samalla lomakkeella annetaan myös suostumus potilastietojen tallentamiseen Docrateen potilasrekisteriin ja luovuttamiseen hoitosuhteen niin edellyttäessä hoitoon osallistuvien keskitettyyn rekisteriin liittyneiden muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden välillä. Lisätietoja lomakkeella ja henkilökunnaltamme.

Tietosuojalomakkeen voi tulostaa täältä.

Sekä esitietolomakkeen että tietosuojalomakkeen voi lähettää meille faxilla numeroon 010 773 2099 tai turvasähköpostilla skannattuna liitteenä painamalla tästä. Ottakaa kuitenkin alkuperäinen tietosuojalomake mukaanne, kun tulette ensimmäiselle vastaanotolle. Lomakkeet voi myös lähettää meille postitse osoitteeseen Docrates Syöpäsairaala, Saukonpaadenranta 2, 00180 Helsinki.

Ennen ensikäyntiä paikalle on hyvä saapua noin 30 minuuttia ennen vastaanottoa tai toimenpiteitä.

Majoitus

Olemme neuvotelleet potilaillemme erikoishinnat useisiin sairaalan lähistöllä sijaitseviin hotelleihin ja kodinomaisiin huoneistohotelleihin. Lue lisää majoituksesta.

Sairauskuluvakuutukset

Teemme yhteistyötä kaikkien suomalaisten ja useiden kansainvälisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Useat vakuutusyhtiöt korvaavat myös syöpähoitoja ja -tutkimuksia. Jos teillä on sairauskuluvakuutus, voimme lääkärin vastaanottokäynnin jälkeen hakea puolestanne maksusitoumusta tutkimus- ja hoitokokonaisuuksien laskuttamiseksi suoraan vakuutusyhtiöltänne. Yksittäisten tutkimuksien ja vastaanottojen osalta ottakaa yhteyttä omaan hoitajaanne.

Huomioithan, että maksusitoumuksen käsittelyaika vaihtelee paljon vakuutusyhtiöstänne riippuen. Varmistakaa ennen tutkimusten ja hoitojen alkamista, että vakuutusyhtiönne on myöntänyt maksusitoumuksen.

Vakuutusehdoissanne saattaa olla omavastuuosuuksia ja tiettyjä rajoituksia, joten suosittelemme tutustumaan vakuutusyhtiöohjeeseen ja lisäksi yhteydenottoa vakuutusyhtiöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö