Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaaliakin pidempään. Potilaille odottaminen on usein henkisesti raskasta, eikä se ole myöskään lääketieteen näkökulmasta toivottavaa. Docrates Syöpäsairaalassa tutkimuksiin ja hoitoihin pääsee heti – myös kesällä.

Docrates Syöpäsairaala on syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon ja seurantaan erikoistunut yksityinen sairaala Helsingissä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä, mikä tarkoittaa, että myös hoidot voidaan aloittaa viiveettä – vuodenajasta riippumatta. Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita. Meillä käy tyytyväisiä potilaita niin Suomesta kuin ulkomailta.

Miksi Docrates Syöpäsairaala:

  • Pääset hoitoon nopeasti ilman lähetettä – myös kesällä. Hoidot voidaan aloittaa jopa viikossa.
  • Saat tueksesi kokeneet syövänhoidon erityisosaajat.
  • Saat oman, juuri sinun tilanteeseesi perehtyneen, kokeneen syöpälääkärin sekä oman nimetyn vastuuhoitajan, jotka pitävät sinusta huolta ja antavat sinulle ajankohtaista tietoa aina hoitojen alusta loppuun saakka.
  • Käytössä uusimmat lääkkeet ja tutkitut hoitomenetelmät.
  • Modernit laitteet ja hoitoteknologia – Kaikki saman katon alla.

Miten teen ajanvarauksen

Ajanvaraus tehdään puhelimitse 010 773 2000, jotta voimme varmistaa käyntinne sujuvuuden. Puhelimessa pääsette keskustelemaan kokeneen hoitajamme kanssa, joka varaa ajan erikoislääkärille sekä antaa tietoa tutkimuksista ja hoidoista. Ajanvarauksen voi tehdä myös omainen tai lääkäri.

Ennen ensikäyntiä pyydämme teitä toimittamaan meille sairauskertomukset sekä mahdolliset patologin lausunnot, kuvat ja laboratoriotulokset. Voimme myös tilata ne puolestanne teitä hoitaneesta sairaalasta, mikäli saamme teiltä siihen kirjallisen suostumuksen. Tämä nopeuttaa asiakirjojen saamista ja varmistaa, että tarvittavat tiedot ovat käytettävissä heti ensikäynnillä. Lisätietoa uudelle potilaalle täällä.

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön ja soitamme sinulle takaisin.

Yhteystiedot & Kesän 2019 aukioloajat

Ajanvaraus: 010 773 2000 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16, 1.7–4.8 ma-pe klo 8-16).
Keskus: 010 773 2050 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16, 1.7–4.8 ma-pe klo 8-16).
Fax: 010 773 2099

Käyntiosoite

Docrates Syöpäsairaala
Saukonpaadenranta 2
00180 Helsinki