Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme

Docrates Syöpäsairaala on suomalainen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut sairaala Helsingin Ruoholahdessa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä, mikä tarkoittaa myös hoitojen alkamista viiveettä. Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita.

Oulussa, Asikkalassa ja Maarianhaminassa on mahdollista päästä syöpätautien erikoislääkärimme etävastaanotolle. Lue lisää etävastaanotoista.

Tiedote 9.7.2019: Kotisivujemme yhteydenotto/soittopyyntölomakkeeemme eivät ole toimineet heinäkuun alussa.  Vikaa korjataan. Jos olette jättäneet yhteydenottopyynnön kotisivujemme kautta, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä puhelimitse 010773 2000 tai sähköpostilla sairaala@docrates.com. Pahoittelemme häiriötä.
Puhelinpalvelun kesän aukiolo:
1.7-4.8 välisenä aikana puhelinpalvelumme on avoinna ma-pe klo 8-16.00
Tehdäksenne ajanvarauksen tai kysyäksenne neuvoa, voitte soittaa ajanvarausnumeroomme
010 773 2000.
Ajanvarauksen voi tehdä myös omainen tai lääkäri.

Meillä on käytössämme takaisinsoittojärjestelmä. Mikäli linjoillamme on ruuhkaa, voit siis jonottamisen sijaan valita takaisinsoiton tai jättää viestin. Soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Huomaattehan, että ajanvarauksen voi tehdä ainoastaan puhelimitse, jotta voimme varmistaa käyntinne sujuvuuden. Puhelimessa pääset keskustelemaan kokeneen hoitajamme kanssa, joka voi varata ajan oikealle erikoislääkärille sekä antaa tietoa tutkimuksista ja hoidoista.

Ennen ensikäyntiä pyydämme teitä toimittamaan meille sairauskertomukset sekä mahdolliset patologin lausunnot, kuvat ja laboratoriotulokset. Voimme myös tilata ne puolestanne teitä hoitaneesta sairaalasta, mikäli saamme teiltä siihen kirjallisen suostumuksen. Tämä nopeuttaa asiakirjojen saamista ja varmistaa, että tarvittavat tiedot ovat käytettävissä ensikäynnillä. Lisätietoa uudelle potilaalle täällä.

Voitte myös halutessanne täyttää sähköisen yhteydenottopyyntölomakkeen, jonka perusteella otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Jotta voimme tarjota jokaiselle potilaalle mahdollisuuden päästä vastaanotollemme mahdollisimman nopeasti, pyydämme teitä ystävällisesti tekemään mahdolliset jo varatun ajan peruutukset viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta tai alle 24 h sisällä peruuntuneesta ajasta veloitamme täyden hinnan. Peruutusehto koskee kaikkia vastaanottomuotojamme.

Puhelinumerot ja fax:

Ajanvaraus: 010 773 2000 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16)
Keskus: 010 773 2050 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16)

Puhelu 010 773 2000 ja 010 773 2050 numeroon maksaa Suomesta soitettuna normaalin yrityspuhelumaksun 0,08 €/puhelu + 0,17 €/min.

Fax: 010 773 2099

Laboratorio, Eiran sairaala
Puhelinnumero: 09 1620 950
Osoite: Saukonpaadenranta 2 B, 2.krs, 00180 Helsinki
Sähköposti: saukonpaasi@eiransairaala.fi
Eiran sairaalan Saukonpaadenrannan laboratorion poikkeusaukiolot ja lisätiedot

Kundservice på svenska

Vi betjänar våra patienter också på svenska. Om du vill tala med en svensspråkig sjuksköterska, vänligen ring +358 10 773 2020 (mån-fre kl. 8-16, finsk tid GMT +2). Vår svenska websidan.

Customer service in English

We also serve our patients in English. If you want to speak with English speaking nurse, please contact us at +358 10 773 2050 (Mon-Thu 8 am-6 pm, Fri 8 am-4 pm, GMT +2). Our homepage in English.

Potilaan sähköiset yhteydenottotavat Docrates Syöpäsairaalaan

Sairaalan yleinen sähköposti: sairaala [at] docrates.com

  • Yleiset asiat. Valitettavasti emme lakisääteisistä syistä voi vastata tavalliseen sähköpostiin, joka sisältää potilas- tai henkilötietoja, sillä sähköpostiviestin luottamuksellisuutta ei voi taata sen kulkiessa avoimessa tietoverkossa. Löydätte alempaa tältä sivulta lisätietoja muista mahdollisista sähköisistä yhteydenottotavoista.

Turvaposti

  • Luottamukselliset asiat, kuten potilas- tai henkilötietoja sisältävät viestit ja muu arkaluontoinen viestintä.

>> Lähetä luottamuksellinen viesti tästä

– Ohje Turvapostin vastaanottamiseen.
– Ohje Turvapostin lähettämiseen.

Lisätietoja Turvapostista löydät osoitteesta turvaposti.fi.

Kaiku Health

– Docrateen potilailla on mahdollisuus kommunikoida suoraan oman lääkärin ja hoitajan kanssa Kaiku Health -palvelun avulla. Lisätietoa täällä.
 Voit kirjautua suoraan Kaiku Health -palveluun tästä.
– Ensikertalainen? Tutustu ensin palvelun käyttöohjeisiin

Henkilöstön sähköpostit: etunimi.sukunimi[at]docrates.com

Saapuminen Docrateelle

Käyntiosoite:

Docrates Syöpäsairaala
Saukonpaadenranta 2
00180 Helsinki

Fonectan kartta

Reittipalvelu ja joukkoliikenteen aikataulut 

Julkiset kulkuneuvot

  • Metro (Ruoholahti), kävelymatka sairaalaan noin 600 m
  • Raitiovaunu numero 8 kulkee Ruoholahden metroaseman edestä ja pysähtyy aivan Docrateen edessä (pysäkki: Crusellinsilta) kävelymatka 20 m | Länsisatamasta paikalle pääsee raitiovaunu numero 9:llä Länsisatamankadun pysäkiltä (pysäkki: Saukonpaasi), pysäkiltä n. 200 m matka sairaalaan.
  • HSL:n bussit keskustasta: 20, 21V, 65A, 66A (pysäkin nimi: Länsiväylä, kävelymatka n. 800 m)
  • Taksitolppa sijaitsee aivan metroaseman vieressä (Itämerenkatu 14)

Paikoitus

Pääsisäänkäynti on kanavan puolella, Saukonpaadenranta 2. Omalla autolla saapuvien käytössä on maksuton pysäköintihalli, jonne ajetaan Messipojankujan puolelta. Vieraspaikkoja löytyy heti ensimmäiseltä tasanteelta. Pysäköintihallissa paikkoja on rajoitetusti. Lähistön katujen varsilla on pysäköintikiekolla tai parkkimaksuilla toimivia pysäköintipaikkoja.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 ma-to 8-18, pe 8-16