Tarjoamme elokuun loppuun saakka ensimmäisen hoitoneuvottelukäynnin maksutta vastadiagnosoiduille eturauhas- ja rintasyöpäpotilaille. Lue lisää täältä tai kysy ajanvarausnumerostamme 010 773 2000.

Docrates Syöpäsairaala on kansainvälinen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut sairaala Helsingin Jätkäsaaressa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä. Ajan erikoislääkärille saa parissa päivässä, mikä tarkoittaa myös hoitojen alkamista viiveettä. Nopea hoidon aloitus on syövänhoidossa erittäin tärkeää.

Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita. Erikoislääkärin vastaanotolle pääsee ilman lähetettä parissa päivässä. Docrateen lääkärit ja muut asiantuntijat löydätte täältä.

Tehdäksenne ajanvarauksen tai kysyäksenne neuvoa, voitte soittaa ajanvarausnumeroomme 010 773 2000. Ajanvarauksen voi tehdä myös omainen tai lääkäri.

Voitte myös täyttää oheisen sähköisen ajanvarauspyyntölomakkeen, jonka perusteella otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Ajanvarauspyyntölomakkeelle.

Puhelinumerot ja fax:

Ajanvaraus: 010 773 2000 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16).
Keskus: 010 773 2050 (ma-to klo 8-18, pe klo 8-16).
Eturauhassyöpäklinikka: 010 773 2030 (ma-to 8-18, pe 8-16)
Fax: 010 773 2099

Syöpälääkärin puhelinneuvonta

Jos tilanteesi askarruttaa ja pohdit vastaanottoajan varaamista, voit halutessasi keskustella asiasta ensin syöpälääkärin kanssa. Syöpätautien erikoislääkärin puhelinvastaanoton pituus on 15 min ja hinta 78 € (Kela-korvauksen jälkeen 67,50€)

Puhelinvastaanotolla erikoislääkäri arvioi hoitotarvetta ja kertoo eri vaihtoehdoista. Tarvittaessa varaamme samalla myös ajan vastaanotolle ja/tai tutkimuksiin. Puhelinajan syöpälääkärille voi varata ajanvarausnumerostamme 010 773 2000. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että lääkärin puhelinaikoja on rajallinen määrä.

Docrateen syöpälääkärin etävastaanotto Asikkalassa Vääksyn Lääkärikeskuksessa

Docrates ja Vääksyn Lääkärikeskus tekevät yhteistyötä. Syöpään sairastunut tai sitä epäilevä voi hakeutua syöpävastaanotolle Vääksyn Lääkärikeskukseen Asikkalaan, ja Docrateen syöpätautien erikoislääkäri pitää vastaanoton videoyhteyden kautta. Tarvittaessa pääsy Docrateelle Helsinkiin jatkotutkimuksiin ja edelleen hoitoihin järjestyy viiveettä. Vastaanotolle ei tarvitse lähetettä.

Ajanvaraus etävastaanotolle tapahtuu Vääksyn Lääkärikeskuksen kautta puh. (03) 874 180.
Myös Docrates Syöpäsairaalan henkilökunta voi auttaa ja keskustella sopivasta vastaanottomuodosta puh. 010 773 2000.

Potilaan sähköiset yhteydenottotavat Docrates Syöpäsairaalaan

Sairaalan yleinen sähköposti: sairaala@docrates.com
– Yleiset asiat. Valitettavasti emme lakisääteisistä syistä voi vastata tavalliseen sähköpostiin, joka sisältää potilas- tai henkilötietoja. Sähköpostiviestin luottamuksellisuutta ei voi taata sen kulkiessa avoimessa tietoverkossa. Löydätte alempaa tältä sivulta lisätietoja muista mahdollisista sähköisistä yhteydenottotavoista.

Turvaposti
– Luottamukselliset asiat, kuten potilas- tai henkilötietoja sisältävät viestit ja muu arkaluontoinen viestintä.

Lähetä luottamuksellinen viesti tästä

– Ohje Turvapostin vastaanottamiseen.
– Ohje Turvapostin lähettämiseen.

Lisätietoja Turvapostista löydät heidän verkkosivuiltaan.

Kaiku

– Docrateen potilailla on mahdollisuus kommunikoida suoraan oman lääkärin ja hoitajan kanssa Kaiku Health -palvelun avulla. Lisää tietoa täältä.
 Voit kirjautua suoraan Kaiku Health -palveluun tästä.
– Ensikertalainen? Tutustu ensin palvelun käyttöohjeisiin

Henkilöstön sähköpostit: etunimi.sukunimi@docrates.com

Chat-palvelumme auttaa mielellään kysymyksissänne ti, ke ja to klo: 13-14

Saapuminen Docrateelle

Käyntiosoite:

Docrates Syöpäsairaala
Saukonpaadenranta 2
00180 Helsinki

Fonectan kartta

Reittipalvelu ja joukkoliikenteen aikataulut 

Julkiset kulkuneuvot

  • Metro (Ruoholahti), kävelymatka sairaalaan noin 600 m
  • Raitiovaunu numero 8 kulkee Ruoholahden metroaseman edestä ja pysähtyy aivan Docrateen edessä (pysäkki: Crusellinsilta) kävelymatka 20 m
    Länsisatamasta: Raitiovaunu numero 9 Tyynenmerekadun pysäkiltä (pysäkki: Huutokonttori) on noin 1 km:n matka sairaalaan.
  • HSL:n bussit keskustasta: 20, 21V, 65A, 66A (pysäkin nimi: Länsiväylä, kävelymatka n. 800 m)
  • Taksitolppa sijaitsee aivan metroaseman vieressä (Itämerenkatu 14)

Paikoitus

Pääsisäänkäynti on kanavan puolella, Saukopaadenranta 2. Omalla autolla saapuvien käytössä on maksuton pysäköintihalli, jonne ajetaan Messipojankujan puolelta. Vieraspaikkoja löytyy heti ensimmäiseltä tasanteelta.

Potilasasiamies

Potilasasiamiehenä toimii Hanna Komu. Päivystys sunnuntaisin 13–15, puh. 050 375 4980. Sähköpostiosoite: potilasasiamies@aava.fi.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä, hoitoon viikossa
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
Ajanvaraus 010 773 2000 (ma-to 8-18, pe 8-16)