Docrates Syöpäsairaala tekee aktiivisesti yhteistyötä julkisten sairaaloiden sekä yksityisten terveydenhuollon kumppaneiden kanssa. Toimimme luotettavana ja nopeana kumppanina julkisen terveydenhuollon toimijoille. Yksityisen terveydenhuollon toimijat voivat laajentaa asiakkaidensa palvelupolkuja myös syövänhoitoon erilaisilla yhteistyömuodoilla riippumattomasti toimivan Docrates Syöpäsairaalan kanssa.

Oman henkilökuntamme, huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tar­jota uusimpia syövän hoitomuotoja, joista on tieteellistä näyttöä saatavilla. Lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin.

Esimerkkejä yhteistyömuodoista julkisen ja yksityisen terveydenhuollon kanssa

Tyypillisin yhteistyömuoto julkisen terveydenhuollon kanssa on syöpäsairauksien tutkimusten sekä hoitojen toteuttaminen maksusitoumuksella Docrates Syöpäsairaalassa. Esimerkkejä edellä mainituista ovat julkisen sairaalan ostamat PET-TT kuvantamispalvelut sekä ulkoinen ja sisäinen sädehoito Docrates Syöpäsairaalassa.

Yksityisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa voimme luoda potilaslähtöisiä ja viiveettömiä hoitopolkuja syöpäepäilyn tai –diagnoosin saaneille potilaille.

Docrates työpaikkana sinulle?

Docrates tarjoaa potilaslähtöisille, palveluhenkisille ja uusimpien syöpähoitomuotojen soveltamisesta kiinnostuneille lääkäreille ja sairaanhoitajille mielenkiintoisen näköalapaikan yksilölliseen syövänhoitoon, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan kehittymismahdollisuuksineen. Rekrytointisivuille pääset tästä.

 

Lisätietoja ja esimerkkejä löydät oikealla olevasta lisätietopalkista.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö