Skip to content

Docrates Syöpäsairaala laajentaa sairaalaa Helsingissä

31.5.2023 Kategoriat: Tiedotteet
Yritystietoa
31.5.2023 | Docrates Syöpäsairaala on tehnyt investointipäätöksen laajentaa sairaalan tiloja Suomessa, Helsingin Jätkäsaaressa merkittävästi. Reilun 800 neliön kokoisen kiinteistön laajennusosan muutostyöt sairaalatiloiksi on aloitettu, ja suunnitelmien mukaan tilat olisivat valmiit syyskuun loppuun mennessä.

Kotimainen yksityisomisteinen Docrates Syöpäsairaala on tehnyt investointipäätöksen laajentaa toimintaa Suomessa. Liikevaihto ja asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja laajentaminen on sairaalalle tärkeää, jotta syöpäsairaala voi pitää kiinni asiakaslupauksestaan, viiveettömästä ja yksilöllisestä syövän diagnostiikasta ja hoidosta.

– Laajennusosaan rakennetaan lisää tilaa erityisesti diagnostiikalle, kuten uusia tiloja patologiaan ja suolistosyöpiin liittyvään skopiatoimintaan. Syöpäsairaalan tilat on alun perin suunniteltu erityisesti syöpäpotilaiden hoitoon. Haluamme panostaa tähän jatkossakin ja olemmekin osallistaneet henkilöstömme mukaan suunnitteluvaiheessa. Näin saamme varmasti meille kaikille erittäin toimivat ja käytännölliset tilat yksilölliseen syövänhoitoon, kertoo perustajajäsen ja kehitysjohtaja Harri Puurunen Docrates Syöpäsairaalasta.

Tilojen laajetessa sairaala etsii myös uusia osaajia, kuten erikoislääkäreitä onkologiaan.

– Kysynnän kasvaessa rekrytoimme lisää henkilöstöä. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 14 prosenttia, josta jopa 30 prosenttia tuli ulkomaalaisilta asiakkailtamme. Kasvuun ovat vaikuttaneet muun muassa väestön vanheneminen ja vaurastuminen sekä aikaisempaa enemmän sairausvakuutuksiin tukeutuminen. Ulkomaalaiset asiakkaat ovat löytäneet meidät erityisesti Ruotsista, kertoo Docrateen toimitusjohtaja Ilpo Tolonen.

Docrates on toiminut Suomessa Helsingin Jätkäsaaressa yli 15 vuotta

– Olemme toimineet Suomessa jo yli 15 vuotta. Meillä käy ulkomaisia potilaita vuosittain paljon. Tulevaisuudessa suuntaammekin toimintaamme yhä enenevissä määrin ulkomaille esimerkiksi Ruotsiin. Meillä on vuodesta 2019 alkaen ollut oma neuvontapiste Tukholmassa ruotsalaisille potilaille, kertoo Tolonen.

 

Lisätietoja:

Ilpo Tolonen, toimitusjohtaja, Docrates Syöpäsairaala
p. 050 500 1880, ilpo.tolonen@docrates.com

Anna-Sofia Malmi, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Docrates
p. 050 4690 114, anna-sofia.malmi@docrates.com

Mediakuvat kuvapankistamme >

Lue uusimpia tiedotteita

Docrates Syöpäsairaala osaksi Mehiläistä

Syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Docrateen toiminnan vahva kehittäminen ja korkealaatuisten...

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Luomihoitajan luomitarkastukseen vaivattomasti

Luomitarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme tarkastaa luomet ja ihon sekä ohjaa tarvittaessa luomenpoistoon. Voit varata ajan ilman lähetettä.

Lupaavia alustavia hoitotuloksia munuaissyövän stereotaktisesta sädehoidosta

Suomessa todetaan vuosittain noin 1 000 uutta munuaissyöpää. Näistä jopa puolet löytyy sattumalta muiden syiden vuoksi tehdyissä vatsan alueen kuvauksissa....

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16