Skip to content

Docrates Syöpäsairaala rekrytoi – Uusi urasivusto avattu palvelemaan työnhakijoita

4.4.2023 Kategoriat: Tiedotteet
Yritystietoa
4.4.2023 | Suomalaisessa yksityisessä Docrates Syöpäsairaalassa on avoinna useita erilaisia erikoislääkäreiden ja sairaanhoitajien tehtäviä. Docrates on avannut uuden urasivuston helpottamaan työnhakua työhakijoille. Tutustu urasivustoomme osoitteessa careers.docrates.com.

Docrates Syöpäsairaala on kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Sairaalassa työskentelee yli 80 vakituista syöpätautien diagnostiikan ja syövänhoidon ammattilaista ja lähes 30 ammatinharjoittajaa, joiden erityisosaaminen liittyy syöpätauteihin ja tukipalveluihin. Sairaala palvelee syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Potilaskäyntejä on vuosittain noin 18 000 kappaletta. Tutustu uuteen työnhakijoille suunnattuun urasivustoomme.

Toimintamme laajentuessa etsimme lisää kokeneita ammattilaisia

– Vuosi vuodelta 15-vuoden ajan olemme kehittäneet sairaalaamme laajentumalla, lukuisilla parhaiden spesialistien rekrytoinneilla, viimeisimmillä laiteinvestoinneilla ja lääkehoidoilla. Meille on tärkeää, että potilaamme saavat viiveetöntä asiakaspalvelua ja pääsevät perusteellisiin tutkimuksiin sekä sen myötä hoitoon. Toimintamme laajentuessa edelleen etsimme lisää uusia osaajia. Meille on tärkeää löytää juuri sopivat huippuammattilaiset ja yrityskulttuuriimme soveltuvat työntekijät. Sairaalassamme on lämminhenkinen ja innostava yrityskulttuuri ja ilmapiiri sekä moniammatillinen työyhteisö, kertoo Docrateen toimitusjohtaja, Ilpo Tolonen.

Docrates Syöpäsairaala kannustaa myös henkilöstöä etsimään uusia osaajia omien verkostojensa kautta. Vuosittain sairaala on jakanut useampia rekrytointipalkkioita työntekijöilleen. Sairaala on saanut tänä vuonna 2023 Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnuksen.

– Työyhteisömme on aktiivinen ja yrityskulttuurissamme on matala hierarkia. Jokaisen docrateslaisen tulee pystyä tekemään työtä moniammatillisissa tiimeissä ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Uutena ilmiönä olemme huomanneet, että meille hakeutuu takaisin meillä aiemmin työskennelleitä työntekijöitä. Tämä kertoo siitä, että pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme ja työsuhde-etumme ovat hyvät, kertoo palvelujohtaja Heli Littunen Docrateelta.

Urasivusto palvelee työnhakijoita

Uusi työnhakijoille tarkoitettu TeamTailor-urasivusto on avattu palvelemaan myös verkostoituvia potentiaalisia työnhakijoita ja Docrateesta kiinnostuneita. Sivusto löytyy osoitteesta: careers.docrates.com. Urasivustolla on mahdollisuus verkostoitua, jättää työhakemus sekä tutustua erilaisiin työrooleihin ja Docrateen työtekijöihin.

Tutustu avoimiin työtehtäviin Docrateella:

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan urasivustoon ja vinkkaa myös tutuillesi avoimista työpaikoistamme!

Careers.docrates.com

Lisätietoja:
Heli Littunen, palvelujohtaja, Docrates Syöpäsairaala
p. 050 500 1886, heli.littunen@docrates.com

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen.

Askeleen edellä – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com

Lue uusimpia tiedotteita

Docrates Syöpäsairaala osaksi Mehiläistä

Syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Docrateen toiminnan vahva kehittäminen ja korkealaatuisten...

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Luomihoitajan luomitarkastukseen vaivattomasti

Luomitarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme tarkastaa luomet ja ihon sekä ohjaa tarvittaessa luomenpoistoon. Voit varata ajan ilman lähetettä.

Lupaavia alustavia hoitotuloksia munuaissyövän stereotaktisesta sädehoidosta

Suomessa todetaan vuosittain noin 1 000 uutta munuaissyöpää. Näistä jopa puolet löytyy sattumalta muiden syiden vuoksi tehdyissä vatsan alueen kuvauksissa....

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16