Johtoryhmä

Ilpo Tolonen
Toimitusjohtaja

Jaana Hyväri
Palvelujohtaja

Ella Kirjasniemi
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Jani Mikkola
Asiakkuus- ja myyntijohtaja

Harri Puurunen
Kehitysjohtaja

Tom Wiklund
Syöpätautien ja sädehoidon erikoislääkäri, dosentti
Sairaalan johtava ylilääkäri
Varatoimitusjohtaja

CV ja biografia

Marja Saviluoto
Talousjohtaja

Hallitus

KUVA-Kirsi_Komi_05

Kirsi Komi
Oikeustieteen kandidaatti
Docrates Oy:n hallituksen puheenjohtaja 2011-

Kirsi Komi on juristi ja hallitusammattilainen. Pääasiallisen työuransa hän on tehnyt Nokia-konsernin palveluksessa (1992-2010) ensin lakimiehenä, sittemmin Nokia Networksin lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Vuodesta 2010 Komi on tehnyt päätoimisesti hallitustyötä ja toimii seuraavien yritysten hallituksessa: Bittium Oyj, Citycon Oyj, Finnvera Oyj, Humana AB, Kansallisteatteri Oy, Lindström Invest Oy, Martela Oyj, Metsä Board Oyj, SPR:n Veripalvelu (pj). Komi on lisäksi Directors’ Institute Finland – hallitusammattilaiset ry:n varapuheenjohtaja. Vuosina 2011-2016 Komi toimi Patria Oyj:n varapuheenjohtajana ja vuonna 2016 Veikkaus Oy:n puheenjohtajana.

Annakaija Lappalainen
LL, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
Docrates Oy:n hallituksen jäsen 2016-

Annakaija Lappalainen kuuluu Aavan lääkärijohtoryhmään ja pitää myös vastaanottoa Aavassa. Hän on toiminut täysipäiväisesti terveydenhuollon yksityissektorilla vuodesta 2006.  Lappalainen toimii tällä hetkellä lisäksi hallituksen jäsenenä Aava Terveyspalvelut Oy:ssa ja Aho Group Oy:ssa, jonka hallituksen puheenjohtajana hän toimi vuosina 2013-15.

Hallituksen jäsen Laura Tarkka

Laura Tarkka
DI, CEFA
Docrates Oy:n hallituksen jäsen 2016-

Laura Tarkka toimii Kämp Collections Hotelsin toimitusjohtajana. Vuosina 1995-2007 hän toimi investointipankkiirina mm. Mandatumissa ja Icecapital Pankkiiriliikkeessä. Vuonna 2007 Tarkka siirtyi Fazerille, jossa hän toimi mm. M&A johtajana ja Fazer Food Servicen CFO:na. Ennen Kämp Collectionia Laura Tarkka toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n varatoimitus-/talousjohtajana.

Antti Aho
KTM
Docrates Oy:n hallituksen jäsen 2008-2016, 2017-

Antti Aho on Lääkärikeskus Aavan toimitusjohtaja ja hallitusammattilainen. Hän toimii mm. Pikkujätin, Aho Groupin sekä Fennian hallituksissa.

Katri Harra-Salonen
DI, eMBA
Docrates Oy:n hallituksen jäsen 2018-

Katri Harra-Salonen on tehnyt pitkän uran digitaaliseen transformaatioon liittyvissä tehtävissä. Nykyisin Finnairin Chief Digital Officerina toimiva Harra-Salonen toimi ennen Finnairille siirtymistään perustamansa Umbrella Strategic Advisory Oy:n toimitusjohtajana. Vuodet 2005-2012 hän asui Ruotsissa ja toimi mm. Fjord Sweden AB:n toimitusjohtajana Tukholmassa sekä johtotehtävissä Satama Interactive Oyj:ssä. Hän toimii myös Vehon hallituksen jäsenenä.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö