Docrates Syöpäsairaala. Docrates Cancer Center.

Docrates Syöpäsairaala vahvistaa kokonaisvaltaista rintasyövän tutkimus- ja hoitotoimintaansa mammografialla

Docrates Syöpäsairaala vahvistaa kokonaisvaltaista rintasyövän tutkimus- ja hoitoketjuaan: UltraRöntgen siirtää mammografiatoimintansa Docrateelle 1.12.2018 alkaen.

UltraRöntgen Matti Kestilä Oy ja Docrates Syöpäsairaala ovat sopineet, että UltraRöntgen siirtää mammografian, rintojen ultraäänitutkimukset ja niihin liittyvät näytteenotot Docrateen nimiin 1.12.2018 alkaen.

”Vahvistamme näin entisestään palvelukokonaisuuttamme naisten rintasyöpädiagnosoinnin ja rintasyövän hoidon kokonaisvaltaisessa ja laadukkaassa hoitoketjussa”, kertoo sairaalan johtava ylilääkäri Tom Wiklund.

UltraRöntgenin omistaja Matti Kestilä keskittää samalla vastaanottonsa Docrateelle. Hän on Suomen kokeneimpia rintaradiologeja. Hän jatkaa konsultoivana ja kouluttavana rintaradiologina keskussairaaloissa Suomessa ja Södersjukhuset´issa Tukholmassa.

UltraRöntgen on palvellut potilaitaan jo vuodesta 2016 Docrateen Syöpäsairaalan kiinteistössä Ruoholahdessa Helsingissä. Toiminta jatkuu nyt samassa osoitteessa osana Docrateeta.

Lisätiedot:
Docrates Syöpäsairaalan johtava ylilääkäri Tom Wiklund
tom.wiklund@docrates.com, 050 500 1810

 

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta, hoitoja olemme antaneet lähes 30 eri syöpätyyppiin. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston kanssa tarjoamme uusimpia syövän hoitomuotoja konseptimme mukaisesti – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.