Skip to content

Tähystystoiminnot alkoivat Docrateella

31.1.2024 Kategoriat: Uutiset
Diagnostiikka palvelut Suolistosyöpä
Tähystystoiminnot alkoivat Docrates Syöpäsairaalassa gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jorma Heiskanen johdolla.

Olemme vahvistaneet syövän varhaisen toteamisen ja diagnostiikan palvelukokonaisuuttamme aloittamalla ruokatorven, mahalaukun, pohjukaissuolen ja paksusuolen tähystykset.

–  Käytettävissämme on viimeisin tekoälyllä varustettu laitteisto ja kokeneet osaajat. Teemme nämä usein potilasta etukäteen jännittävät tutkimukset mahdollisimman miellyttävästi ja sujuvasti. Uudet toimenpidetilamme mahdollistavat myös rauhallisen toipumisen tähystyksen jälkeen. Vaikka tähystystutkimuksiin voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä, suosittelemme yleensä ensin käyntiä lääkärin vastaanotolla, jossa arvioidaan, onko tähystys tarpeellinen, kertoo gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jorma Heiskanen Docrates Syöpäsairaalasta.

– Potilastyössä minulle on tärkeää luoda kiireetön, rauhallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Toimenpiteisiin liittyvää jännitystä, pelkoa, epämiellyttävyyttä ja kipua pyrimme minimoimaan erilaisin keinoin, muun muassa kertomalla tarkasti tutkimuksen kulusta sekä ennen tutkimusta että sen aikana, jatkaa Heiskanen.

Lue lisää kolonoskopiasta 

Lue lisää gastroskopiasta

Lue uusimpia tiedotteita

Uudet haastattelumenetelmät auttavat syöpäpotilaita ja heidän puolisoitaan haastavan elämäntilanteen käsittelyssä

Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitoksella 17.2.2024 väitellyt DI Riikka Talsi on kehittänyt uusia haastattelumenetelmiä tukemaan syöpäpotilaita ja heidän puolisoitaan sairauden ja sen...

Lue lisää

Kun syöpäepäily herää, viiveetön diagnoosi ja tuki on tärkeää – Syöpälääkäri on lähelläsi

Syöpä. Pelkkä sana saa monen sydämen lyömään nopeammin, ja mielen täyttymään kysymyksillä. Mitä jos minulla on syöpä? Mitä jos läheiselläni...

Ruokavalio ja syöpä – usein kysytyt kysymykset

Keskustelu ruokavalion yhteydestä hyvinvointiimme nostaa usein esille kysymyksiä siitä, mitä ja miten meidän tulisi syödä, jotta pysyisimme terveinä ja välttäisimme...

PODCAST: Tiedettä tunteella – kokonaisvaltainen ja yksilöllinen syövänhoito

Docrateen johtava ylilääkäri Juha Kononen mukana Tiedettä tunteella -podcastissa. Podcastissa sukelletaan kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen syövänhoitoon.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16