Skip to content

Tähystystoiminnot alkoivat Docrateella

31.1.2024 Kategoriat: Uutiset
Suolistosyöpä Syövän diagnosointi
Tähystystoiminnot alkoivat Docrates Syöpäsairaalassa gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jorma Heiskanen johdolla.

Olemme vahvistaneet syövän varhaisen toteamisen ja diagnostiikan palvelukokonaisuuttamme aloittamalla ruokatorven, mahalaukun, pohjukaissuolen ja paksusuolen tähystykset.

–  Käytettävissämme on viimeisin tekoälyllä varustettu laitteisto ja kokeneet osaajat. Teemme nämä usein potilasta etukäteen jännittävät tutkimukset mahdollisimman miellyttävästi ja sujuvasti. Uudet toimenpidetilamme mahdollistavat myös rauhallisen toipumisen tähystyksen jälkeen. Vaikka tähystystutkimuksiin voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä, suosittelemme yleensä ensin käyntiä lääkärin vastaanotolla, jossa arvioidaan, onko tähystys tarpeellinen, kertoo gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri Jorma Heiskanen Docrates Syöpäsairaalasta.

– Potilastyössä minulle on tärkeää luoda kiireetön, rauhallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Toimenpiteisiin liittyvää jännitystä, pelkoa, epämiellyttävyyttä ja kipua pyrimme minimoimaan erilaisin keinoin, muun muassa kertomalla tarkasti tutkimuksen kulusta sekä ennen tutkimusta että sen aikana, jatkaa Heiskanen.

Lue lisää kolonoskopiasta 

Lue lisää gastroskopiasta

Lue uusimpia tiedotteita

Asiakastiedote 21.5.2024

Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Kauppa vaatii toteutuakseen kilpailuviranomaisen hyväksynnän.

Lue lisää

Vastaanotolle tultaessa henkilötiedot tarkistetaan henkilötodistuksella

Asioidessasi Docrates Syöpäsairaalassa varauduthan esittämään kuvallisen henkilötodistuksen.

Investoinnit diagnostiikkaan ja uusiin hoitoihin sekä palveluihin – Docrates Syöpäsairaala julkaisi vuosikatsauksen 2023

Vuonna 2023 Docrates Syöpäsairaala edisti strategiaansa investoimalla laajempiin toimitiloihin, kehittämällä syövän varhaisen toteamisen palveluita ja rekrytoimalla lisää osaajia. Yhtiön liikevaihto...

Docrates aloittaa uudentyyppisen alfasäteilyhoidon ensimmäisenä Pohjoismaissa

Docrates Syöpäsairaala aloittaa uuden kokeellisen alfasäteilyhoidon levinnyttä eturauhassyöpää sairastaville potilaille ensimmäisenä Pohjoismaissa. Alfasäteilyhoitoa voidaan antaa itsenäisenä hoitomuotona tai yhdistää se...

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16