Skip to content

Jorma Heiskanen

Gastroenterologisen kirurgian erikoislääkäri
Kirurgian erikoislääkäri

Hoidan gastrokirurgisia potilaita pitkän kokemuksen turvin. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni erilaisten vatsa- ja suolisto-oireiden vuoksi, esimerkiksi vatsakipujen, suolen toimintahäiriöiden, ripulin, ummetuksen, ulostamisvaikeuksien, peräaukon oireiden, peräsuoliverenvuodon, ylävatsavaivojen, närästyksen ja ruokailuun liittyvien vatsaoireiden vuoksi.

Vastaanotolleni voit tulla myös vatsan alueen kasvainten jälkiseurantaa varten tai hakemaan toista mielipidettä oireisiisi tai hoitosuunnitelmaasi. Paksusuolen tähystyksiä teen myös seulontatutkimuksina oireettomille potilaille, jos esimerkiksi perintötekijöiden perusteella on olemassa kohonnut riski suolistokasvaimille.

Vastaanottojen lisäksi teen Docrateella mahalaukun tähystyksiä (gastroskopia) ja paksusuolen tähystyksiä (kolonoskopia). Myös peräpukamien hoito meillä on mahdollista.

Potilastyössä minulle on tärkeää luoda kiireetön, rauhallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri. Toimenpiteisiin liittyvää jännitystä ja pelkoa pyrimme minimoimaan erilaisin keinoin, muun muassa kertomalla tarkasti tutkimuksen kulusta sekä ennen tutkimusta että sen aikana.

Varaa aika vastaanotolleni tai tähystystutkimukseen ajanvarauksestamme  p. 010 773 2000.

Kielitaito

Suomi, englanti