Docrates Syöpäsairaalan edut kesällä 2017

Tarjoamme maksuttoman syöpälääkärin hoitoneuvottelukäynnin vastadiagnosoiduille eturauhas- ja rintasyöpäpotilaille. Ajan saa nopeasti eikä sinulla tarviste olla lähetettä. Hoitoneuvottelukäynnille varaamme runsaasti aikaa, 60-90 minuuttia. Tarjous on voimassa elokuun 2017 loppuun, aikoja on rajoitetusti. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme 010 773 2000

Miksi hoitoneuvottelukäynti?

Moni syöpään sairastunut, tai hänen läheisensä, pohtii tilannettaan – mitä hoitovaihtoehtoja on, mitä pitäisi ymmärtää kysyä tai tietää, kannattaisiko varata aika yksityiseen syöpäsairaalaan ja mitä hyötyä siitä olisi minulle. Vastaanotolla syöpätautien erikoislääkäri arvioi hoitotarpeen ja kertoo eri vaihtoehdoista ja voi kysyä mieltä askarruttavista asioista. Tarvittaessa samalla voi varata ajan vastaanotolle ja/tai tutkimuksiin.

Viiveetöntä ja yksilöllistä syövänhoitoa

Docrates Syöpäsairaala on kansainvälinen syöpäsairauksien diagnos­tiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut sairaala Helsingin Jätkäsaaressa. Tarjoamme mahdollisuuden päästä syöpätau­tien huippuammattilaisten vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä. Ajan erikoislääkärille saa parissa päivässä, mikä tarkoittaa myös hoitojen alkamista viiveettä. Nopea hoidon aloitus on syövänhoidossa erittäin tärkeää.

Kaikki lääkärimme ovat oman erikoisalansa kokeneita asiantuntijoita. Erikoislääkärin vastaanotolle pääsee ilman lähetettä parissa päivässä. Docrateen lääkärit ja muut asiantuntijat löydätte täältä.

Tehdäksenne ajanvarauksen tai kysyäksenne neuvoa, voitte soittaa ajanvarausnumeroomme 010 773 2000. Ajanvarauksen voi tehdä myös omainen tai lääkäri.

Lue rintasyövän diagnostiikasta ja hoidosta

Lue eturauhassyövän diagnostiikasta ja hoidosta