Muutoksia Docrates Syöpäsairaalan hallituksen kokoonpanossa

Docrates Syöpäsairaalan hallituksen kokoonpano muuttuu. Uusiksi jäseniksi tulevat LL, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Annakaija Lappalainen sekä DI, CEFA Laura Tarkka.

Docrates Syöpäsairaalan hallituksessa uutena jäsenenä aloittaa Lääkärikeskus Aavan vastaavana gynekologina toimiva Annakaija Lappalainen. Hän kuuluu Aavan lääkärijohtoryhmään ja pitää myös vastaanottoa Aavassa. Annakaija Lappalainen on toiminut täysipäiväisesti terveydenhuollon yksityissektorilla vuodesta 2006. Hän toimii tällä hetkellä lisäksi hallituksen jäsenenä Aava Terveyspalvelut Oy:ssa ja Aho Group Oy:ssa, jonka hallituksen puheenjohtajana hän toimi vuosina 2013-15.

Toisena Docrateen hallituksen uutena jäsenenä aloittaa Kämp Collections Hotelsin toimitusjohtaja Laura Tarkka. Vuosina 1995-2007 hän toimi investointipankkiirina mm. Mandatumissa ja Icecapital Pankkiiriliikkeessä. Vuonna 2007 hän siirtyi Fazerille, jossa hän toimi mm. M&A johtajana ja Fazer Food Servicen CFO:na. Ennen Kämp Collectionia Laura Tarkka toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n varatoimitus-/talousjohtajana. Laura on sijoittanut muutamaan teknologia-alan start-up-yhtiöön ja on aktiivinen enkelisijoittaja.

Hallituksen jättävät Olli Riikkala ja Antti Aho, joita kiitetään arvokkaasta panoksestaan yrityksen hyväksi. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kirsi Komi ja muut jäsenet ovat Tuomo Purola, Timo Joensuu, Annakaija Lappalainen ja Laura Tarkka.

Lisätiedot:

Docrates Syöpäsairaalan hallituksen puheenjohtaja Kirsi Komi, kirsi.komi@gmail.com, 040-5008514.