Sairaanhoitaja asiakaspalveluun, venäjänkielinen

Oletko etsimämme venäjän kielen taitoinen sairaanhoitaja? Tule vahvistamaan venäjänkielisten potilaidemme asiakaspalvelua suomalaiseen yksityiseen syövänhoidon huippuyksikköön.

Toimit Helsingissä sijaitsevan sairaalamme asiakaspalvelussa. Vastaat venäjänkielisten syöpäpotilaiden tiedusteluihin, autat heitä maahantulojärjestelyissä sekä järjestät ajanvarauksia potilaille.

Olet lisäksi mukana koordinoimassa ja järjestämässä potilaille lääkärin määräämät tutkimukset ja hoidot sekä annat niihin ohjausta. Olet mukana vastaanotoilla tulkkaamassa, ja varmistat potilaan sairaalakäyntien sujuvuuden koko hänen hoitopolkunsa ajan.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta syöpätautien hoidosta tai vaihtoehtoisesti vahvaa halua ja kykyä oppia uutta. Edellytämme sinulta erinomaista venäjän kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englannin ja suomen kielen osaamista. Viron kielen taito katsotaan eduksi.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen. Sinulla on aktiivinen, potilaslähtöinen ja joustava asenne työhön. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat käsitellä haastaviakin potilastilanteita. Olet kohtelias ja valoisa tiimipelaaja, mikä välittyy kaikille potilaillemme ja henkilöstöllemme. Edellytämme perusosaamista tietojärjestelmien käyttämisestä (potilastietojärjestelmät ja MS Office-ohjelmat).

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn sairaanhoitajana, kehittymisen ja kehittämisen mahdollisuudet, ammattitaitoisen ja mukavan asiantuntijatyöyhteisön, viihtyisän työympäristön ainutlaatuisessa sairaalassamme Helsingin Ruoholahdessa sekä hyvät työsuhde-edut. Panostamme paljon henkilöstömme työhyvinvointiin. Docrates Syöpäsairaala on henkilöstötutkimuksemme mukaan yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020 (www.innostavimmat.fi).

Kiinnostuitko? Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, ja haluat olla osa suomalaisen kansainvälisesti arvostetun syövänhoidon huippuyksikön toimintoja, jätä hakemuksesi ja CV:si 13.9.2021 mennessä tästä linkistä: Sairaanhoitaja.

Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuus- ja myyntijohtaja Jani Mikkola puh. 050 5779444 ti 31.8.2021 klo 14.30–16.30 ja pe 3.9.2021 klo 11.30-13.00. Voit myös jättää soittopyynnön muina aikoina.

Docrates Syöpäsairaala on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva, syöpään erikoistunut sairaala Helsingissä. Palvelemme syöpään sairastuneita yksilöllisesti koko hoitoketjun ajan, syövän diagnostiikasta hoidon jälkeiseen seurantaan. Diagnoosin ja kuvantamisen jälkeen hoito voidaan suunnitella ja aloittaa viiveettä. Ainutlaatuinen konseptimme tuo potilaita joka puolelta maailmaa. Potilaita olemme hoitaneet yli 60 maasta. Huippuosaajista kootun yhteistyöverkostomme kanssa tarjoamme aidosti yksilöllistä syövänhoitoa uusimpia hoitomuotoja hyödyntäen – ihmisenä ihmisen rinnalla. www.docrates.com.

Tutustu henkilökuntaamme

Henkilökuntamme kertoo työstään Docrateella

Tutkimuskoordinaattori Henna Lundenius

Katso video, jolla Henna kertoo työstään kliinisten lääketutkimusten ja syöpään sairastuneiden parissa.

Vastaanottohoitajien tiimiesimies Nina Kämppi

Katso video, jolla tiimiesimies Nina kertoo työstään Docrateella.

Syöpätautien erikoislääkäri Jorma Sormunen

Katso video, jolla Jorma kertoo työstään syöpään sairastuneiden parhaaksi.

Katso esittelyvideomme

Lue lisää

Julkaistu: 10.03.2021

Docrates Syöpäsairaala on Suomen innostavin terveydenhoitoalan työpaikka

Docrates Syöpäsairaala sai erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020.

Lue lisää
Julkaistu: 07.06.2020

Miksi potilaamme ovat valinneet Docrates Syöpäsairaalan?

Miksi potilaamme valitsevat yksityisen syöpäsairaalan maassa, jossa on saatavilla myös maailman parhaisiin kuuluva julkinen syövänhoito? Yksi syy on viiveettömyys. Tämä...

Lue lisää
Julkaistu: 27.04.2020

Levinnyt eturauhassyöpä: Esan elämä oli vaakalaudalla, mutta uusi radiolääke tehosi

Kun Päijänteen rannalla syntyneen, nykyisin Espoossa asuvan 88-vuotiaan Esa Rantahakalan aggressiivinen eturauhassyöpä levisi, hoidot lopetettiin ja Esaa oltiin siirtämässä saattohoitoon....

Lue lisää
Julkaistu: 01.07.2019

Docrates Syöpäsairaala investoi yli 6 miljoonaa euroa tilalaajennuksiin ja teknologiaan

Docrates Syöpäsyöpäsairaala laajentaa toimintaansa vastatakseen kasvaneisiin asiakasmääriin. Myös sairaalan jo ennestään korkeatasoista tutkimus- ja hoitolaitteistoa uusitaan. Investointien kokonaisarvo on yli...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16