Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Kategoriat: Artikkelit | Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä pienempiä sädeannoksia.

Docrates Syöpäsairaala on aloittanut PET-TT-kuvaukset uudella, modernia teknologiaa edustavalla Siemens Biograph Vision 600 -laitteella. Laite tarjoaa lukuisia etuja Suomessa yleisemmin käytössä oleviin PET-TT-laitteisiin verrattuna.

Parempi kuvanlaatu

Biograph Visionin uuden digitaalisen detektoritekniikan ansiosta PET-kuvat ovat aiempaa tarkempia. Näin ollen lääkäreiden on mahdollista nähdä potilaan kehossa aiempaa pienempiä muutoksia ja tehdä entistä parempia hoitosuunnitelmia taistelussa syöpää vastaan.

Pienempi sädeannos

Uudella PET-TT-laitteella potilaan saama sädeannos on pienempi, mikä tarkoittaa lisääntynyttä potilasturvallisuutta.

Miellyttävämpi potilaskokemus

Kuvausajat ovat aiempaa lyhyempiä, minkä lisäksi laitteistossa on tilava kuvausaukko. Nämä asiat yhdessä lisäävät potilasmukavuutta kuvauksen aikana.

Uudessa laitteessa on lisäksi sisäänrakennettuna tekoälyä hyödyntävä OncoFreeze AI -liikekorjausmenetelmä, joka vähentää hengitysliikkeestä johtuvaa kuvanlaadun heikentymistä. Vanhemmissa PET-laitteissa hengityksen aiheuttaman liikkeen poistamiseksi on tarvittu erillinen hengitystahdistuslaitteisto. Uusi innovaatio mahdollistaa, että useissa PET-tutkimuksissa hengitystahdistuslaitteiston käyttämisestä voidaan nyt luopua kokonaan. Tämä nopeuttaa kuvauksen valmistelua ja edelleen tekee kuvaustilanteesta potilaalle miellyttävämmän.

Uuden automaattisen QualityGuard –laadunvalvonnan ansiosta henkilökunnalla on lisäksi enemmän aikaa potilaalle, kun laitteiston ylläpitoon kuluva aika vähenee.

Lue uusimpia tiedotteita

Visionääri kaikkien syöpään sairastuneiden asialla

Kun Timo Joensuu lähti 2000-luvun puolivälin paikkeilla perustamaan Pohjoismaiden ensimmäistä yksityistä syöpäsairaalaa, perustavana ideana oli, ettei tavanomainen riittänyt. Uudessa sairaalassa...

Lue lisää

Melanoomatilasto paljastaa karusti, millaisia vaikutuksia aurinkoturismilla on

Syöpätautien erikoislääkäri ohjeistaa ihosyöviltä suojautumiseen UV-säteilyn lisääntyessä kesällä

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Lue lisää

Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty Anna-Sofia Malmi

Anna-Sofia Malmi, KM, on nimitetty Docrates Syöpäsairaalan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 8. elokuuta 2022 alkaen. Hän vastaa yhtiön...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16