Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Kategoriat: Artikkelit | Uutiset ja tiedotteet
Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä pienempiä sädeannoksia.

Docrates Syöpäsairaala on aloittanut PET-TT-kuvaukset uudella, modernia teknologiaa edustavalla Siemens Biograph Vision 600 -laitteella. Laite tarjoaa lukuisia etuja Suomessa yleisemmin käytössä oleviin PET-TT-laitteisiin verrattuna.

Parempi kuvanlaatu

Biograph Visionin uuden digitaalisen detektoritekniikan ansiosta PET-kuvat ovat aiempaa tarkempia. Näin ollen lääkäreiden on mahdollista nähdä potilaan kehossa aiempaa pienempiä muutoksia ja tehdä entistä parempia hoitosuunnitelmia taistelussa syöpää vastaan.

Pienempi sädeannos

Uudella PET-TT-laitteella potilaan saama sädeannos on pienempi, mikä tarkoittaa lisääntynyttä potilasturvallisuutta.

Miellyttävämpi potilaskokemus

Kuvausajat ovat aiempaa lyhyempiä, minkä lisäksi laitteistossa on tilava kuvausaukko. Nämä asiat yhdessä lisäävät potilasmukavuutta kuvauksen aikana.

Uudessa laitteessa on lisäksi sisäänrakennettuna tekoälyä hyödyntävä OncoFreeze AI -liikekorjausmenetelmä, joka vähentää hengitysliikkeestä johtuvaa kuvanlaadun heikentymistä. Vanhemmissa PET-laitteissa hengityksen aiheuttaman liikkeen poistamiseksi on tarvittu erillinen hengitystahdistuslaitteisto. Uusi innovaatio mahdollistaa, että useissa PET-tutkimuksissa hengitystahdistuslaitteiston käyttämisestä voidaan nyt luopua kokonaan. Tämä nopeuttaa kuvauksen valmistelua ja edelleen tekee kuvaustilanteesta potilaalle miellyttävämmän.

Uuden automaattisen QualityGuard –laadunvalvonnan ansiosta henkilökunnalla on lisäksi enemmän aikaa potilaalle, kun laitteiston ylläpitoon kuluva aika vähenee.

Lue uusimpia tiedotteita

Julkaistu: 07.09.2020

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä...

Lue lisää
Julkaistu: 01.09.2020

Miksi hoitaa eturauhassyöpää yksityisessä syöpäsairaalassa?

Yksityiseen eturauhassyövän hoitoon hakeudutaan muun muassa nopeuden, yksilöllisen ja aktiivisen hoito-otteen, maailmanluokan sädehoidon sekä elämänlaadullisten seikkojen vuoksi.

Lue lisää
Julkaistu: 28.08.2020

Voidaanko kohdunkaulan syöpä hävittää maailmasta?

Tie kohdunkaulan syövän hävittämiseen on rokottaminen, kirjoittaa naistentautien ja synnytysten sekä gynekologisen onkologian erikoislääkäri, prof., Johanna Mäenpää.

Lue lisää
Julkaistu: 26.08.2020

Mies – Näin pidät eturauhasestasi huolta

Eturauhassyöpään sairastuu vuosittain yli 5000 ja kuolee yli 900 miestä. Myös muut eturauhasvaivat ovat miehillä yleisiä. Lue, miten voit pitää...

Lue lisää
Katso lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16