Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

Kategoriat: Tiedotteet
7.9.2020 | Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä pienempiä sädeannoksia.

Docrates Syöpäsairaala on aloittanut PET-TT-kuvaukset uudella, modernia teknologiaa edustavalla Siemens Biograph Vision 600 -laitteella. Laite tarjoaa lukuisia etuja Suomessa yleisemmin käytössä oleviin PET-TT-laitteisiin verrattuna.

Parempi kuvanlaatu

Biograph Visionin uuden digitaalisen detektoritekniikan ansiosta PET-kuvat ovat aiempaa tarkempia. Näin ollen lääkäreiden on mahdollista nähdä potilaan kehossa aiempaa pienempiä muutoksia ja tehdä entistä parempia hoitosuunnitelmia taistelussa syöpää vastaan.

Pienempi sädeannos

Uudella PET-TT-laitteella potilaan saama sädeannos on pienempi, mikä tarkoittaa lisääntynyttä potilasturvallisuutta.

Miellyttävämpi potilaskokemus

Kuvausajat ovat aiempaa lyhyempiä, minkä lisäksi laitteistossa on tilava kuvausaukko. Nämä asiat yhdessä lisäävät potilasmukavuutta kuvauksen aikana.

Uudessa laitteessa on lisäksi sisäänrakennettuna tekoälyä hyödyntävä OncoFreeze AI -liikekorjausmenetelmä, joka vähentää hengitysliikkeestä johtuvaa kuvanlaadun heikentymistä. Vanhemmissa PET-laitteissa hengityksen aiheuttaman liikkeen poistamiseksi on tarvittu erillinen hengitystahdistuslaitteisto. Uusi innovaatio mahdollistaa, että useissa PET-tutkimuksissa hengitystahdistuslaitteiston käyttämisestä voidaan nyt luopua kokonaan. Tämä nopeuttaa kuvauksen valmistelua ja edelleen tekee kuvaustilanteesta potilaalle miellyttävämmän.

Uuden automaattisen QualityGuard –laadunvalvonnan ansiosta henkilökunnalla on lisäksi enemmän aikaa potilaalle, kun laitteiston ylläpitoon kuluva aika vähenee.

Lue lisää kuvantamisesta Docrateella täältä >

Lue uusimpia tiedotteita

/

Yksilöllisesti suunniteltu fysioterapia syöpäpotilaiden tukena

Fysioterapia tarjoaa monipuolisia menetelmiä ja hoitokeinoja, jotka parantavat syöpäpotilaiden elämänlaatua ja toimintakykyä kaikissa hoidon vaiheissa. Menetelmät ja harjoitteet suunnitellaan aina...

Lue lisää
/

Sairastatko eturauhassyöpää? Osallistu Suomi hoitaa 2023 -tutkimukseen

5.9.2023 | Oletko sairastanut eturauhassyövän? Etsimme eturauhassyöpään sairastuneita henkilöitä vastaamaan Suomi hoitaa 2023 -tutkimukseen, jonka tavoitteena on tuoda potilaan ääni...

Lue lisää
/

Avoin luento: Henkinen hyvinvointi ja jaksaminen syöpähoitojen aikana ja niiden jälkeen 7.9.2023

5.9.2023 | Suomen Suolistosyöpäyhdistys järjestää avoimen luennon torstaina 7.9.2023 klo 17.30 Kampin Palvelukeskuksen juhlasalissa (2.krs), os. Salomonkatu 21B Helsinki. Docrates...

Lue lisää
/

Docrateella hyödynnetään uusimpia rintasyövän lääkehoitoja

Uusia syöpälääkkeitä kehitetään koko ajan, ja jo käytössä oleville lääkkeille löydetään myös uusia käyttökohteita. Ennen kuin uusi lääke otetaan käyttöön...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16