Skip to content

Docrates Syöpäsairaalaan huipputeknologiaa edustava PET-TT-laite

7.9.2020 Kategoriat: Tiedotteet
Syövän diagnosointi
7.9.2020 | Docrates Syöpäsairaalaan on asennettu Suomessa vielä harvinainen, uuden sukupolven PET-TT-kuvantamisen laite. Uusi laite tarjoaa aiempaa tarkempia kuvia, lyhyempiä kuvausaikoja sekä pienempiä sädeannoksia.

Docrates Syöpäsairaala on aloittanut PET-TT-kuvaukset uudella, modernia teknologiaa edustavalla Siemens Biograph Vision 600 -laitteella. Laite tarjoaa lukuisia etuja Suomessa yleisemmin käytössä oleviin PET-TT-laitteisiin verrattuna.

Parempi kuvanlaatu

Biograph Visionin uuden digitaalisen detektoritekniikan ansiosta PET-kuvat ovat aiempaa tarkempia. Näin ollen lääkäreiden on mahdollista nähdä potilaan kehossa aiempaa pienempiä muutoksia ja tehdä entistä parempia hoitosuunnitelmia taistelussa syöpää vastaan.

Pienempi sädeannos

Uudella PET-TT-laitteella potilaan saama sädeannos on pienempi, mikä tarkoittaa lisääntynyttä potilasturvallisuutta.

Miellyttävämpi potilaskokemus

Kuvausajat ovat aiempaa lyhyempiä, minkä lisäksi laitteistossa on tilava kuvausaukko. Nämä asiat yhdessä lisäävät potilasmukavuutta kuvauksen aikana.

Uudessa laitteessa on lisäksi sisäänrakennettuna tekoälyä hyödyntävä OncoFreeze AI -liikekorjausmenetelmä, joka vähentää hengitysliikkeestä johtuvaa kuvanlaadun heikentymistä. Vanhemmissa PET-laitteissa hengityksen aiheuttaman liikkeen poistamiseksi on tarvittu erillinen hengitystahdistuslaitteisto. Uusi innovaatio mahdollistaa, että useissa PET-tutkimuksissa hengitystahdistuslaitteiston käyttämisestä voidaan nyt luopua kokonaan. Tämä nopeuttaa kuvauksen valmistelua ja edelleen tekee kuvaustilanteesta potilaalle miellyttävämmän.

Uuden automaattisen QualityGuard –laadunvalvonnan ansiosta henkilökunnalla on lisäksi enemmän aikaa potilaalle, kun laitteiston ylläpitoon kuluva aika vähenee.

Lue lisää kuvantamisesta Docrateella täältä >

Lue uusimpia tiedotteita

Docrates Syöpäsairaala osaksi Mehiläistä

Syöpäsairauksien diagnostiikkaan, hoitoon sekä seurantaan erikoistunut Docrates Syöpäsairaala liittyy osaksi Mehiläistä 16.5.2024 allekirjoitetulla yrityskaupalla. Docrateen toiminnan vahva kehittäminen ja korkealaatuisten...

Lue lisää

Syöpä ei pidä kesälomaa

Kesällä lomakauden alettua tutkimuksiin ja syöpähoitoihin pääsyä voi joutua odottamaan normaalia pidempään. Potilaille odottaminen on usein raskasta, eikä se ole...

Luomihoitajan luomitarkastukseen vaivattomasti

Luomitarkastuksessa kokenut sairaanhoitajamme tarkastaa luomet ja ihon sekä ohjaa tarvittaessa luomenpoistoon. Voit varata ajan ilman lähetettä.

Lupaavia alustavia hoitotuloksia munuaissyövän stereotaktisesta sädehoidosta

Suomessa todetaan vuosittain noin 1 000 uutta munuaissyöpää. Näistä jopa puolet löytyy sattumalta muiden syiden vuoksi tehdyissä vatsan alueen kuvauksissa....

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16