Koordinerande sjukskötare

Om du vill jobba på Nordens största privata cancersjukhus, skicka din ansökan senast den 28 maj.

Vår verksamhet växer och därmed stärker vi vårt vårdteam. Som Koordinerande sjukskötare är du främst ansvarig för organisering av våra nordiska patienters undersökningar och behandlingar, patienternas kostnadsberäkningar efter vårdbeslut och uppföljning av patienter efter vårdprocessen. Vid behov är du med på mottagningar som tolk, samt säkerställer att patientens sjukhusbesök och andra ärenden under vårdprocessen förlöper smidigt. Rollen är mångsidig och arbetet är självständigt, men tillgång till stöd av det egna teamet finns.

För arbetet krävs en sjukskötarutbildning. Dessutom önskar vi att du har ett stort intresse att lära dig nytt. Tidigare erfarenhet inom cancervård ses som en fördel men är inget krav. Du har utmärkta muntliga och skriftliga språkkunskaper i både svenska och finska. Bra kunskap i engelska är en fördel.

Vi ser fram emot ett aktivt och patientorienterat arbetssätt samt en vänlig och flexibel inställning. Du är en noggrann och ansvarsfull expert inom vårdarbete med god utvecklings-, organiserings- och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig ett utmanande och mångsidigt arbete i ett multiprofessionellt och trevligt arbetsteam med bra personalförmåner. Vi har en trivsam arbetsmiljö i vårt moderna sjukhus, som är centralt beläget i Gräsviken i Helsingfors med tillgång till parkeringshall i byggnaden. Du får en gedigen introduktion till arbetsuppgifterna. Vi satsar mycket på personalens välmående och även på möjligheter att kunna utveckla sin expertis vidare. Docrates Cancersjukhus är en av Finlands mest inspirerande arbetsplats 2020 enligt utmärkta resultat i vår senaste personalundersökning. Läs mer.

Uppdraget är en fast anställning och börjar enligt överenskommelse. Om du vill vara med i utvecklingen av Nordens största privata cancersjukhus, skicka din ansökan och CV senast den 28 maj via denna länk Sjukskötare.

Förfrågningar gällande uppgiften kan ställas till teamledaren Kiira Sulasalmi; 11.5 kl 14-15, 14.5. kl 10-11, 20.5. kl 14-15 ja 25.5. kl 13-14, tel. 0505001875.

Docrates är ett finskt privatsjukhus i Helsingfors, specialiserat på cancervård med patienten i fokus. Vi erbjuder komplett vård och omsorg till våra patienter – allt från diagnostik till uppföljning utan väntetid. Tack vare vårt unika koncept har patienter från över 60 länder sökt vård hos oss. Vi erbjuder den mest avancerade diagnostik och de nyaste metoderna och behandlingarna inom cancervården, med människan i fokus. 

Läs mer

Julkaistu: 10.03.2021

Docrates Syöpäsairaala on Suomen innostavin terveydenhoitoalan työpaikka

Docrates Syöpäsairaala sai erinomaiset tulokset henkilöstötutkimuksessaan ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2020.

Lue lisää
Julkaistu: 27.04.2020

Rintasyövästä toipunut Jaana: Docrateella korostuu elämänlaadun merkitys, täällä ei hoideta tilastoja

Istumme Jaana Nurmen kanssa Arabianrannan asukastalo Bokvillanissa vapaaehtoisvoimin pyörivän Kaffilan sohvalla. Aurinko valaisee huoneen, joka on aikanaan toiminut Arabian tehtaanjohtajan...

Lue lisää
Julkaistu: 28.06.2018

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan henkilökuntaan, esittelyssä lääkehoidon ylilääkäri Tuomo Alanko

Syöpätautien ja syövän lääkehoidon sekä kliinisten lääketutkimuksen ammattilainen Tuomo Alanko on ollut osa Docrates Syöpäsairaalan osaavaa tiimiä jo vuodesta 2009....

Lue lisää
Julkaistu: 10.02.2018

Tutustu Docrates Syöpäsairaalan henkilökuntaan, esittelyssä koordinoiva hoitaja Katri

Syöpädiagnoosin vastikään saanut henkilö kaipaa tietoa, tukea ja turvaa. Docrates Syöpäsairaalassa näitä tarjoaa syövänhoitoon perehtynyt koordinoiva hoitaja heti ensimmäisestä vastaanotosta...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-pe 8-16