Uusi voimavaravastaanotto Docrateella

Kategoriat: Artikkelit | Uutiset ja tiedotteet
18.1.2023 | Docrates Syöpäsairaalan terveys- ja hyvinvointipalveluiden valikoima laajenee. Uusi palvelumme, ratkaisukeskeinen voimavaravastaanotto, tarjoaa yksilöllistä tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syöpään sairastuneelle ja hänen läheisilleen kaikissa sairauden vaiheissa.

Voimavaravastaanotto tarjoaa erilaisia yksilöllisesti räätälöityjä keinoja potilaan hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tueksi. Vastaanotolla käytettyjä menetelmiä ovat mm.

  • ratkaisukeskeinen lyhytterapia
  • valmennus, meditaatio
  • erilaiset rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset
  • traumanvapautusmenetelmät

– Voimavaravastaanotolla on keskeisessä roolissa potilaan tai läheisen kokonaisvaltainen kohtaaminen, jossa huomioidaan kehon, mielen ja sielun tarpeet. Vastaanotoilla korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen, avoimuus sekä potilaan tai läheisen kohtaaminen hänen ehdoillaan, ihmisenä ihmisen rinnalla, kertoo syöpätautien erikoissairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Satu Karjalainen-Klaver Docrates Syöpäsairaalasta.

Voimavaravastaanotto tukee potilaan kuntoutumista ja potilas voi käsitellä vastaanotolla vaikeita teemoja kokeneen syöpätautien erikoissairaanhoitajan tukemana. Vastaanotolla käsiteltäviä teemoja voivat olla mm. väsymys, pelko, ahdistus, unettomuus, energian puute, hoitojen jälkeinen tyhjyys, henkinen kasvu ja työhön sekä arkeen palaaminen.

Tutustu Docrateen kokeneeseen syöpätautien erikoissairaanhoitajaan, ratkaisukeskeiseen lyhytterapeuttiin ja meditaation opettaja Satu Karjalainen-Klaveriin.

Docrates tarjoaa syöpäpotilaan koko hoitopolun eri vaiheisiin terveys- ja hyvinvointipalveluita, kuten fysioterapiaa, uroterapiaa, seksuaalineuvontaa, psyykkistä tukea ja kotisairaanhoitoa.

“Meille Docrateella on tärkeää, että voimme tarjota syöpään sairastuneelle ja hänen läheisilleen kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja ennen hoitoja, niiden aikana ja hoitojen jälkeen. Elämänlaadun kannalta syöpään sairastuneen on erittäin keskeistä kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen terveydentilaan ja hyvinvointiin,” kertoo palvelujohtaja Heli Littunen Docrates Syöpäsairaalasta.

Lisätietoja:
Docrates ajanvaraus
p. 010 773 2000
ma–to 8–18, pe 8–16

Lue uusimpia tiedotteita

/

Yhä useampi hakeutuu Suomeen syöpähoitoihin

3.2.2023 | Kansainvälistä maailman syöpäpäivää vietetään 4. päivä helmikuuta. Docrates Syöpäsairaalassa hoidettiin kansainvälisiä potilaita yli 40 maasta vuonna 2022.

Lue lisää
/

Palvelemme viiveettömästi vuodenajasta riippumatta

19.12.2022 | Meille Docrates Syöpäsairaalassa on tärkeää, etteivät potilaamme joudu odottamaan, vaan pääsevät viiveettömästi perusteellisiin tutkimuksiin ja hoitoon. Syövänhoidon erityisosaajamme...

Lue lisää
/

Uudistamme palveluidemme hinnoittelua 1.1.2023 alkaen

24.11.2022 | Uudistamme palveluidemme hinnoittelua 1.1.2023 alkaen, johtuen yleisestä kustannustason noususta. Palveluidemme hinnat nousevat keskimäärin 6,5 %.

Lue lisää
/

Docrates Syöpäsairaala täyttää 15 vuotta – Askeleen edellä syöpää

16.11.2022 | Yksityinen Docrates Syöpäsairaala juhlistaa tänä vuonna 15-vuotista historiaansa. Docrates Syöpäsairaala on tunnettu syövänhoidon edelläkävijyydestä ja viiveettömästä hoitopolusta. Syöpäsairaalassa...

Lue lisää

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16