Skip to content

Uusi voimavaravastaanotto Docrateella

18.1.2023 Kategoriat: Tiedotteet
Hyvinvointi- ja terveyspalvelut Syövän hoito
18.1.2023 | Docrates Syöpäsairaalan terveys- ja hyvinvointipalveluiden valikoima laajenee. Uusi palvelumme, ratkaisukeskeinen voimavaravastaanotto, tarjoaa yksilöllistä tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin syöpään sairastuneelle ja hänen läheisilleen kaikissa sairauden vaiheissa.

Voimavaravastaanotto tarjoaa erilaisia yksilöllisesti räätälöityjä keinoja potilaan hyvinvoinnin ja kuntoutumisen tueksi. Vastaanotolla käytettyjä menetelmiä ovat mm.

  • ratkaisukeskeinen lyhytterapia
  • valmennus, meditaatio
  • erilaiset rentoutus- ja läsnäoloharjoitukset
  • traumanvapautusmenetelmät

– Voimavaravastaanotolla on keskeisessä roolissa potilaan tai läheisen kokonaisvaltainen kohtaaminen, jossa huomioidaan kehon, mielen ja sielun tarpeet. Vastaanotoilla korostuu yksilöllisyyden kunnioittaminen, avoimuus sekä potilaan tai läheisen kohtaaminen hänen ehdoillaan, ihmisenä ihmisen rinnalla, kertoo syöpätautien erikoissairaanhoitaja ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Satu Karjalainen-Klaver Docrates Syöpäsairaalasta.

Voimavaravastaanotto tukee potilaan kuntoutumista ja potilas voi käsitellä vastaanotolla vaikeita teemoja kokeneen syöpätautien erikoissairaanhoitajan tukemana. Vastaanotolla käsiteltäviä teemoja voivat olla mm. väsymys, pelko, ahdistus, unettomuus, energian puute, hoitojen jälkeinen tyhjyys, henkinen kasvu ja työhön sekä arkeen palaaminen.

Tutustu Docrateen kokeneeseen syöpätautien erikoissairaanhoitajaan, ratkaisukeskeiseen lyhytterapeuttiin ja meditaation opettaja Satu Karjalainen-Klaveriin.

Docrates tarjoaa syöpäpotilaan koko hoitopolun eri vaiheisiin terveys- ja hyvinvointipalveluita, kuten fysioterapiaa, uroterapiaa, seksuaalineuvontaa, psyykkistä tukea ja kotisairaanhoitoa.

“Meille Docrateella on tärkeää, että voimme tarjota syöpään sairastuneelle ja hänen läheisilleen kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja ennen hoitoja, niiden aikana ja hoitojen jälkeen. Elämänlaadun kannalta syöpään sairastuneen on erittäin keskeistä kiinnittää huomiota kokonaisvaltaiseen terveydentilaan ja hyvinvointiin,” kertoo palvelujohtaja Heli Littunen Docrates Syöpäsairaalasta.

Lisätietoja:
Docrates ajanvaraus
p. 010 773 2000
ma–to 8–18, pe 8–16

Lue uusimpia tiedotteita

Henkilöstön innostus ja omistautuneisuus näkyy – Docrates sai Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen jo 6. kertaa

Docrates Syöpäsairaalamme sai erinomaiset tulokset vuoden henkilöstötutkimuksessa ja yrityksemme on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Henkilöstön kokonaistyytyväisyys nousi vuonna 2024 ennätyksellisen...

Lue lisää

Norjalaisten potilaiden määrä kasvoi vuonna 2023

Docrates Syöpäsairaala on hoitanut yli 15 vuotta Helsingissä suomalaisia ja kansainvälisiä potilaita. Vuonna 2023 erityisesti norjalaisten potilaiden määrä kasvoi. Docrateella...

Avoin webinaari: Suolistosyöpäpotilaan hoitopolku hoitajan näkökulmasta 12.3.2024 klo 17

Lämpimästi tervetuloa avoimelle luennolle tiistaina 12.3. klo 17-18.30, jonka teemana on suolistosyöpäpotilaan hoitopolku hoitajan näkökulmasta.

Docrateen uudet työvaatteet parantavat työviihtyvyyttä ja potilasturvallisuutta

Docrates Syöpäsairaala yhdisti voimansa Medantan, terveydenhuollon työvaatteiden edelläkävijän, kanssa luodakseen henkilöstölleen entistä toimivamman työvaatemalliston. Yhteistyön tavoitteena oli parantaa työviihtyvyyttä mukavien...

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16