Skip to content

Älä jää odottamaan – meillä saat heti syöpähoitoa

23.10.2018 Kategoriat: Artikkelit
Docrates Syöpäsairaalassa uusimpiin syöpähoitoihin pääsee viiveettä.

Potilaita kaikkialta Suomesta ja maailmalta

Docrates Syöpäsairaalassa Helsingissä työskentelee yli kolmekymmentä erilaisten syöpätautien hoitoon erikoistunutta lääkäriä sekä saman verran muita syövänhoidon ammattilaisia. Vuonna 2007 toimintansa aloittaneen Docrateen maine syöpäsairauksien nopean, tehokkaan ja kokonaisvaltaisen hoidon antajana on kiirinyt kauas Suomen rajojen ulkopuolelle. Sairaalassa on ollut hoidettavana potilaita peräti 60 maasta ympäri maailmaa. Sairaalaan on helppo tulla sekä maailmalta että muualta Suomesta. Potilaiden on tarvittaessa mahdollista majoittua sairaalan lähistön hotelleissa sopimushinnoin ja henkilökunta voi auttaa majoituksen järjestämisessä.

Heti hoitoon – Olemme täällä sinua varten

Docrateella jokaisella potilaalla on oma lääkäri ja hoitotiimi. Potilasta kuunnellaan ja hänelle varataan tarpeeksi aikaa. Potilas saa syöpäänsä laadukasta hoitoa, joka tarkoittaa mahdollisuutta päästä syöpälääkärin vastaanotolle nopeasti ilman lähetettä sekä hoitojen aloittamista viiveettä. Teemme kaikkemme sen eteen, että potilas saa parasta mahdollista tukea ja hoitoa.

– Syöpädiagnoosin jälkeen hoitoon pääsyn odottelu on usein psyykkisesti raskasta. Lisäksi nopea tutkimuksiin, diagnoosiin ja hoitoon pääsy on myös lääketieteellisesti tärkeää. Tuoreen diagnoosin saanut potilas tarvitsee tukea ja tietoa sairaudestaan ja alkavasta hoidostaan. Potilasta ei saisi jättää yksin, ja sen lisäksi häntä pitäisi hoitaa yksilönä.  Mahdollisuus keskustella mm. hoitovaihtoehdoista ovat kokemukseni mukaan potilaille tärkeitä asioita, kertoo Tom Wiklund, syöpätautien erikoislääkäri Docrates Syöpäsairaalasta.

– Meillä syöpähoitoihin ei ole jonoa, vaan ne aloitetaan välittömästi, kun hoidon valintaan tarvittavat tiedot ovat olemassa, potilaan kanssa on sovittu hoidosta ja potilas on valmis aloittamaan hoidot, Wiklund jatkaa.

Potilaamme suosittelevat meitä.

Uusimpien hoitomuotojen etulinjassa

Teknologisesti korkeasti varusteltu Docrates Syöpäsairaala tarjoaa kattavaa ammattitaitoa saman katon alla. Syövän diagnosoinnissa ja jatkohoidon suunnittelussa tarvitaan apuna mm. täsmällistä kuvantamista, joka antaa tärkeää tietoa syövän laadusta, sijainnista ja levinneisyydestä.

Docrateella on käytössä kaikki nykyaikaiseen syövän diagnosointiin tarvittavat tutkimukset ja laitteet: ultraääni, tietokonetomografia, magneettikuvaus, ja PET-TT– sekä SPECT-TT .

Docrates Syöpäsairaala hyödyntää hoidoissaan myös tietoa ihmisen ja syövän perimästä. Käytössä on useita eri geeni- ja muita testejä, joiden ideana on kasvaimen tarkan profiloinnin kautta saada lisätietoa siitä, mitä lääkkeitä tulisi käyttää (esim. täsmälääkkeitä) ja mitä lääkkeitä tulisi välttää niiden todennäköisen tehottomuuden vuoksi. Testeistä voi myös olla apua syövän alkuperän selvittämisessä, tilanteissa joissa todetaan levinnyt syöpä ilman ilmeistä lähtökasvainta. Geenitestien tarpeellisuutta arvioidaan tapauskohtaisesti.

Diagnoosin jälkeen hoito voi alkaa. Hoitovaihtoehtoja ovat sädehoito, lääkehoito, leikkaus, isotooppihoidot ja esimerkiksi nopeasti kehittyvät immuno-onkologiset hoidot.

Modernin sädehoidon tavoitteena on useimmiten potilaan täydellinen paraneminen. Docrates Syöpäsairaalassa ovat käytössä nykyaikaiset tekniikat: hypofraktioitu stereotaktinen sädehoito, stereotaktinen sädehoito, IMRT, RapidArc ja kudoksensisäiset  HDR-brakyhoidot. Sairaalasta löytyvät myös vuodeosasto sekä laboratoriopalvelut.

Huippuosaajista kootun yhteistyöverkoston sekä kansainvälisen yhteistyömme kautta voimme tarjota uusinta tietoa syövän hoidosta. Lisäksi Docrates Syöpäsairaalassa on mahdollisuus osallistua kliinisiin lääketutkimuksiin. Potilaalle lääketutkimukset tarkoittavat mahdollisuutta saada uusimpia syövänhoitoon tarkoitettuja lääkkeitä, joita ei ole vielä muuten saatavilla. Tässä toteutuu hoitofilosofiamme: kiveäkään kääntämättä pyrimme löytämään jokaiselle potilaalle juuri hänelle parhaan hoidon.

Kohtuulliset kustannukset

Docrates Syöpäsairaala täydentää julkisen terveydenhuollon palveluja. Potilaita hoidetaan myös kuntien ja työnantajayritysten maksusitoumuksilla. Lääkärinpalkkioista, kuvantamistutkimuksista ja sädehoidosta saa normaalin Kelan sairaanhoitokorvauksen.

Useat vapaaehtoiset sairauskuluvakuutukset korvaavat hoidon Docrates Syöpäsairaalassa. Hoidon kustannuksiin voi tarvittaessa hakea Docrateen kautta myös rahoitusta. Jokaiselle Docrateen potilaalle tehdään kustannusarvio kun hoitosuunnitelma on valmis.

Voi ottaa vain osan hoidoista tai kysyä toista mielipidettä

Docrates pystyy tarjoamaan potilaalle koko hoitopolun diagnoosista hoitoihin ja seurantaan. Hoitoja on myös mahdollista yhdistää joustavasti Docrateella ja muissa hoitoyksiköissä esimerkiksi siten, että tutkimuksia ja hoitoja on mahdollista nopeuttaa tai täydentää Docrateella.

Osa tulee esimerkiksi vain tutkimuksiin tai sädehoitoon, jossa Docrates on uranuurtaja. Toiset tulevat kysymään nk. second opinionia eli toista mielipidettä hoitosuunnitelmaansa tai mahdollisuuksia esimerkiksi uusimpiin hoitoihin tai kliinisiin lääketutkimuksiin. Docrates Syöpäsairaalan lääkäreillä on myös tarvittaessa mahdollisuus konsultoida syövänhoidon kansainvälisiä asiantuntijoita parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.  Tässä Docrates Syöpäsairaala tekee yhteistyötä syövänhoidon asiantuntijaverkosto Cancer Expert Now (CEN) kanssa. CEN asiantuntijaverkostossa on mukana yli 70 yhdysvaltalaista alan kärkinimeä, edustaen syövänhoidon eri osa-alueita.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Olemme täällä sinua varten!

Useat vapaaehtoiset sairauskuluvakuutukset korvaavat hoidon Docrates Syöpäsairaalassa.
Hoidon kustannuksiin voi hakea Docrateen kautta myös rahoitusta.
Docrateen ammattitaitoiset hoitajat kertovat lisää hoidoista ja kustannuksista ajanvarausnumerossamme 010 773 2000.

 

 

Lue uusimpia tiedotteita

Tutustu potilastarinaan: Hannu Nurmion tavoitteena normaali arki

Kun rockmuusikko Hannu ”Tuomari” Nurmio, 73, sai tietää PSA-arvojensa olevan koholla, hän päätti hakeutua magneettikuvaukseen, varmuuden vuoksi. Eturauhasesta kuvissa löytynyttä...

Lue lisää

Uudistunut uutiskirje nyt tilattavissa kuluttajille ja ammattilaisille

Syöpätaudit on nopeasti kehittyvä lääketieteen erikoisala. Docrates julkaisee muutamia kertoja vuodessa viimeisimmät kuulumiset ja uutiset liittyen esimerkiksi syövän hoitoon, diagnostiikkaan...

PODCAST: Syöpäsiskot – Jakso 2 | Jenni Kuusisto: ”Kuljin kaljuna, sillä en suostu sairastamaan piilossa”

Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään, ja vuosittain 5 000 naista sairastuu rintasyöpään. Eeva.fin uudessa Syöpäsiskot-podcastissa puhutaan suoraan sairaudesta, joka koskettaa...

Tietoverkkoyhteyksissä ollut tilapäinen häiriö on saatu korjattua

Docrates Syöpäsairaalan tietoverkkoyhteyksissä on ilmennyt tilapäinen häiriö, joka on saatu korjattua. Pahoittelemme häiriöstä johtuvia viiveitä asiakaspalvelussamme ja palveluissamme.

Miksi valita Docrates
Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille muutamassa päivässä ja hoitoon viiveettä
  • Korkeatasoinen hoito: uusimmat hoidot ja tutkimukset, kokeneet ammattilaiset
  • Yksilöllisyys: oma hoitotiimi, räätälöity diagnostiikka ja hoito
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta
010 773 2000

Puhelinpalvelu

ma-to 8-18, pe 8-16