Docrates Syöpäsairaala tekee yhteistyötä useiden suomalaisten julkisten sekä yksityisten terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Kuvantaminen

Sairaalat voivat hankkia lisäresurssina Docrates Syöpäsairaalasta muun muassa erilaisia kuvantamistutkimuksia, kuten magneetti-, PET-TT, SPECT-TT sekä tietokonetomografia (TT-) kuvantamisia. Erityisesti eturauhassyövän PET-diagnostiikassa teemme aktiivisesti yhteistyötä usean julkisen sairaalan kanssa. Pystymme tarjoamaan PET-kuvantamisen viikon kuluessa lähetteestä ja kuvantamisten saatavuus on erinomainen samoissa tiloissa toimivan merkkiainetuotannon ansiosta.

Sädehoito

Teemme yhteistyötä yksityisen ja julkisen terveydenhuollon kanssa etenkin ulkoisen sädehoidon ja kudoksensisäisen HDR-brakyterapian osalta. Voimme tukea julkisia sairaaloita esimerkiksi tarjoamalla syöpäkirurgisille potilaille adjuvanttisädehoitoa viiveettömästi.

Etävastaanottotoiminta

Docrates Syöpäsairaala on kehittänyt etävastaanottotoimintaa ja näin ollen voimme rakentaa sekä julkisten että yksityisten terveydenhuollon kumppaneiden kanssa toimivan syövänhoidon esimerkiksi etäonkologi- tai etäradiologipalveluja hyväksi käyttäen. Näin voimme yhdessä valtakunnallisesti parantaa nopeaa pääsyä erikoislääkärin vastaanotolle myös syövänhoidon osalta sekä tukea viiveetöntä ja korkealaatuista syöpäradiologiaa.

Miksi valita Docrates Syöpäsairaala?

  • Nopeus: syöpälääkärille ja hoitoon viikossa, myös epidemia-aikana
  • Korkeatasoinen hoito: laitteet ja syövänhoidon osaajat huipputasoa
  • Yksilöllisyys: omalääkäri ja oma hoitotiimi
  • Toinen mielipide: asiantuntijan arvio nykyisestä hoitosuunnitelmasta

Ajanvaraus

010 773 2000

ma-to 8-18, pe 8-16

Yhteydenottopyyntö